Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Boja noktiju

Svjetska rekorderka u skoku u vis

Ha,ha, ja se raspisao o sportu kao da me ikad zanimao. To je valjda posljedica toga što su ponajbolji europski novinari u Parizu i znaju napraviti priče zanimljive i onima koji sport ne prate.
Danas je najzanimljivija priča o mladoj Ukrajinki, koja je prije nekoliko tjedana srušila jedan od najstarijih atletskih rekorda, još iz 1987., u ženskom skoku u vis, preskočila je 2,10 m.
2022. uoči ruske agresije su se utrpali u auto njih četvero, ona 20 godina mlada, njen dečko, te trenerica i njen muž, nisu se vraćali u razorenu zemlju. S autom su neformalnim putem stigli u Beograd na svjetsko dvoransko prvenstvo, gdje je pobjedila i postala sportska veleposlanica svoje zemlje, na društvenim mrežama prenosi fotografije razorenih dvorana u kojima je trenirala i slično.
Danas nastupa ili je već nastupala u finalu OI, s lakoćom je prošla kvalifikacije. Primjećeno je da i nokte boji u boji ukrajinske zastave. Želim joj sreću, dok pobjeđuje i njoj drage osobe u pratnji su sigurne, ona inače od nedavno živi u Belgiji.
p.s.
Talijanka se ispričala interseksualnoj boksačici koja ju je pobijedila zbog svog ponašanja. Ova je favoritkinja i u polu finalu, ali za finale nidu sigurni novinari da je cis žena neće istući.

Post je objavljen 04.08.2024. u 17:29 sati.