Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Rougemarin Park

Povod jučerašnjeg (simocnjeg) odlaska u Rougemarin Park bila je još jedna lijepa Profilova promocija knjige Diane Šetke "Arsen"....Kniga je vrlo posebna, jer to nije razgovor ili odgovori na pitanja Arsena Dedica i novinarke, nego je knjiga koja je prikupila sjecanja Arsenovih suradnika, prijatelja o njegovom radu i djelu.
Povela sam i Miu, u nadi da nece vikati i da nas nitko nece izbacizi s promocije. I zaista, bila je mirna, pila svoju vodu i činilo se da zainteresirano sluša što se govori na pozornici.
Bilo je baš dobro! Jedino što nije bilo dobro da mi se mobitel ispraznio, a punjač sam ostavila kod kuce.
No, nebitno. Glevno da je bilo lijepo. Prije samog početka, naručila sam pice i za nekoliko minuta evo ti promotorice iz Zoo City-ja. Zacvrkuce: " Vidim imate ljubimca, mali poklon od nas... " "Hvala" - iznenadjeno, ali oduševljeno cu ja...

A Mia je dobila:

20240730-215349-2

Vrecice za skupljanhe kakice, lopticu - igračku, zdrave poslastice, vrecicu Zoo City, vlažne maramice za pse. Lijepa reklama!

Ipak, ja cu i dalje kupovati u Pet Centru:))))

To je bilo sinoc. Obje smo, kad smo došle kuci, momentalno zaspale. Dobro, ja sam se još stigla istuširati. :))))

A danas se dogodilo nešto čudno. Ima tome desetak dana, sanjala sam da sam ostavila torbicu s dokumentima u autobusu....Probudila sam se i nisam baš obratila pažnju. Mislila sam ma da, kako ne....No, medjutim - danas idem busom, pokupim dvije stvari pri izlasku iz busa....Torbica se ostane voziti. :(((( Odmah reagiram, dodjem do Črnomerca, ispričam koji je bio bus ....Za nekoliko minuta saznam da je moja torbica kod vozača, živa i zdrava.:))) Imala sam ogromnu srecu. Netko ju je.sa svim dokumentima mogao uzeti, otudjiti ili negdje samo baciti kad izvadi novčanik i kartice.. :(((Srecom, sve je bilo netaknuto....Smiješno je bilo kad me dispečer pitao: torbica L.V (kao Luis Vuiton), a čuješ mene: nisam ja Luis, ja sam Luki!:)))) Koliko sam bila izludjena....:((( Sve se dobro završilo, ali cu morati svakako obratiti puno vecu pažnju na snove. Očito mi poručuju i upozoravaju da budem puno pažljivija....To mi se sa ispunjavajucim snovima, naime, dogadja vec nekoliko puta....

Ljubim!

Post je objavljen 30.07.2024. u 23:36 sati.