Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

STRANKA UMIROVLJENIKA NAJAVILA PODRŠKU MILANOVIĆU NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA



KOALICIJA NI NAKON 100 DANA VLASTI NE PRIMJEĆUJE
POLOŽAJ UMIROVLJENIKA


Lazar Grujić predsjednik Stranke umirovljenika je imao razgovor s predsjednikom Milanovićem pri čemu mu je argumentirano govorio o teškom položaju umirovljenika. Uz to, rekao je kako će Stranka i na ovim izborima, njemu, predsjedniku RH Zoranu Milanoviću dati podršku.
Milanović je oštro osudio nepravdu koju trpe umirovljenici i rekao kako je neće šutke gledati. Dodao je i kako su upravo umirovljenici najviše pogođeni inflacijom, ali i kako nisu ni najmanje osjetili efekte gospodarskog rasta kojima se godinama hvali vlast.

„ To je poražavajuće za hrvatsko društvo, neprihvatljivo i mora se promijeniti jer umirovljenici su dali Hrvatskoj neusporedivo više od onog što im Hrvatska danas vraća. I o tome se mora govoriti, a ja sigurno neću šutke gledati tu nepravdu, poručio je predsjednik Milanović“, navodi se na stranici Stranke umirovljenika.
Iz Stranke umirovljenika su se na ponovnu podršku kandidature predsjednika odlučili jer, kako kažu, u Hrvatskom saboru ni nakon više od 100 dana od izbora ne vide ni naznake da se stranke vladajuće koalicije imalo bave pitanjima mirovinske reforme i općenito poboljšanja položaja građana treće životne dobi.


Informacije su to koje su objavljene na internet stranici Mirovina.hr, pod oznakom“novosti“ 23. srpnja, a ime autorice je Ana Kanazir. (mzz)


Post je objavljen 24.07.2024. u 06:59 sati.