Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Tatica

Naslov: Tatica
Autor: Inna Moore i Kiki Knox
Izdavač: Vlastita naklada
2021. godina
294 stranice


"Ja, Damjan Petrovski, sa svojih trideset godina postao sam otac, a da ženu koja je rodila to MOJE dijete ni ne znam, kamoli da sam je ikada ševio."

Zgodnom frajeru se preko noći promijeni cijeli život, postane tatica. No, za čudo odmah zavoli malu balavicu, kako ju od milja zove. Uz pomoć prijatelja prebrodi početni šok, neznanje u vezi bebe i svega vezano u nju. Kada odluči unajmiti dadilju , tu počinje prava drama.

Sviđa mi se kako Damjan dobro reagira u situaciji koja ga dovela pred gotov čin, kako preko noći treba brinuti za maleno biće. Kako je preokrenuo cijeli svoj dosadašnji samački život i posvetio ga Aurori, nju stavio na prvo mjesto prioriteta. Kako pokušava usladiti posao i dijete.

Ne sviđaju mi se Lenini ciljevi zbog kojih se prijavila da radi kao dadilja, ali mi se sviđa ljubav koju pruža malenoj Aurori.

Kroz knjigu se izmjenju sexy scene, ali i velika drama. Gluma, otkrivanje tajni, svađe, prepirke. Možda bi po meni bilo dobro da je više spicy scena, ali i bez tog malog nedostatka, svidjela mi se knjiga i od mene imate preporuku. wink

"Bio sam u životu svašta, uspješan u svim sferama, dobar student i asistent i sportaš i šef, ali najdraža uloga u životu je ova... Sad sam muž i tatica."

Post je objavljen 25.06.2024. u 21:15 sati.