Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

HRVATSKI KOŠARKAŠKI SAVEZ ZA SVOJ CENTAR PRIPREMA ODABRAO CRIKVENICU



POTPISAN SPRAZUM SA GRADOM I UPRAVOM JADRAN d.d.

U Butique hotelu Esplanade u Crikvenici su 14. lipnja predstavnici Hrvatske košarkaške reprezentacije, čelnici Grada Crikvenice, Jadrana d.d., Turističke zajednice Grada Crikvenice te Eko Murvice d.o.o. potpisali sporazum o međusobnoj poslovnoj suradnji Hrvatske košarkaške reprezentacije i košarkaških ekipa muških i ženskih i svih uzrasta..
Čast potpisivanja sporazuma imala je zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović koja je rekla da je veseli što će sve ekipe muške i ženske košarkaške reprezentacije, tijekom svojih priprema i utakmica provesti vrijeme u Crikvenici i uvjeriti se u sve blagodati jadranske rivijere. „Zahvaljujem HKS-u što je prepoznao naš trud i rad“ – rekla je.

Josip Jerko Vranković, glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza izrazio je zadovoljstvo novom suradnjom te istaknuo: „Ovo partnerstvo otvara nove horizonte. Vjerujem da će nam donijeti pozitivne promjene i osnažiti promociju hrvatskog turizma i sporta. Hrvatski košarkaški savez je u punom zamahu s brojnim aktivnostima, a s obzirom na to da je Hrvatska prepoznata kao turistička destinacija, uvjeren sam da će sinergija turizma i sporta zasjati u punom sjaju, a vrijeme koje dolazi potvrditi će našu viziju.
„ Vrijeme je da se jasno istaknu sve prirodne značajke ove destinacije, kao i same geolokacije, te želimo Gradu pružiti apsolutnu podršku, kao što želimo postavljati benchmark u turizmu i ugostiteljstvu u cijeloj regiji, a sigurna sam da ćemo dovesti i mnoge novitete iz košarkaškog svijeta u Crikvenicu.“ – istaknula je Irina Tomić, Predsjednica Uprave Jadran d.d.

Rivijera Crikvenica, koja postaje centar za pripreme vrhunskih košarkaša svih dobnih kategorija je upravo napravila značajan korak ka tome cilju, što jamči popunjenost sportskih i turističkih kapaciteta sukladno viziji rivijere kao jedne od najboljih jadranskih rivijera aktivnog i zdravog odmora, koja spaja rekreaciju i zdravlje već više od stoljeća.“- rekla je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Izvor Grad Crikvenica,mzz



Post je objavljen 16.06.2024. u 11:15 sati.