Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

BAOTIĆ PRIPREMA OTVARANJE LAKIRNICE I SERVIS LIMARIJE



LOKACIJA – GRAD GRUBIŠNO POLJE

Tvrtka Baotić Nekretnine d.o.o. u suradnji sa sestrinskim društvom Auto kuća Baotić d.o.o. u Grubišnom Polju u prostoru nekadašnjeg Tvina priprema otvaranje pogon za servisiranje i popravak karoserije i lakiranje svih vrsta vozila.
Vlasnik Željko Baotić sa suradnicima 28. svibnja održao je radni sastanak s gradonačelnikom Grubišnog polja Zlatkom Mađeruhom sa suradnicima. Baotić je rekao da će u Grubišnom Polju će biti otvorena velika lakirnica i servis limarije za potrebe njihovih sedam auto kuća u Zagrebu, kao i za saniranja velikih šteta na automobilima. Pripremni radovi su već započeli. Vrijednost prve faze radova je pola milijuna eura, dok je vrijednost sveukupne investicije 2 milijuna eura. Pogon će s radom početi u devetom mjesecu ove godine , a biti zaposleno, planira se, desetak osoba. Do konačne realizacije pogon će biti opremljen najsuvremenijom Blowtherm tehnologijom vodećeg svjetskog proizvođača komora za lakiranje i sušenje vozila koja štedi energiju, smanjuje emisiju atmosferskih plinova i osigurava uslugu vrhunske kvalitete.

Tvrtka ima dugu i uspješnu tradiciju i dio je grupacije Baotić utemeljene 1981. godine. Poduzetnik Baotić istaknuo je odličnu suradnju s grubišnopoljskom gradskom upravom. Ovom je poslovnom suradnjom izuzetno zadovoljan i gradonačelnik Zlatko Mađeruh jer se radi o jednoj od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj, s kojom će, osim automobilske industrije, Grubišno Polje dobiti još benefita. Naime, u planu je još nekoliko ideja za ivestiranje, poput gradnje hotela i streljane. Ova će poznata, stabilna tvrtka Grubišnom Polju dodatno osnažiti gospodarstvenu
sliku. Izvor : Grad Grubišno Polje


ŠTO IMA GRUBIŠNO POLJE?

Grad Grubišno polje u Bjelovarsko –bilogorskoj županiji je područje od posebne državne skrbi 2. skupine i zbog svojih povlastica zanimljivo je ulagačima. Međutim ulagačima je veoma zanimljiva i prometna povezanost toga grada kroz koji prolaze tri važe prometnice D5, D45 i D28. Tako pravac D5 ima relaciju Terezino Polje-Virovitica-Veliki Zdenci-Daruvar-Okučani-Stara Gradiška, pravac D 28 je na relaciji Vrbovec-Bjelovar-Veliki Zdenci, te državna cesta D 45 na pravcu Veliki Zdenci-Garešnica-Kutina.


Dan Grada Grubišnoga Polja je 12. rujna, blagdan Imena Marijina. Posebno se obilježava i 4. studeni Dan branitelja Grada Grubišnoga Polja u sjećanje na završetak Domovinskog rata na području Grada i bivše Općine Grubišno Polje.
(m.zouhar zec)


Post je objavljen 04.06.2024. u 06:55 sati.