Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Teško učenje


Dok je trebalo govoriti o Rusiji, o Rusiji sam govorio, sad Rusija govori sama za sebe.

Dok je trebalo govoriti o prodaji zapadne duše Sotoni, i o tome sam govorio
sada te prodane duše govore same za sebe, što genocidom nad Palestincima, što genocidom nad Ukrajincima.

Što zbog autizama ili razvojne disfazije, neki blogeri nikako da nauče, iako su njihove kolege već neko vrijeme shvatili da je 2+2=4, pa sad mudro šute.

Ukrajinci možda nisu znali za staru narodnu poslovicu o tome tko s vragom tikve sadi, ali im se ta radnja svejedno obila o glavu. Upravo zbog toga postoji nasušna potreba svakog, ali baš svakog naroda da ima svog narodnog državnika, kojem će sveta dužnost biti sigurnost i prosperitet svog naroda a ne slugani onih koji su svoje duše prodali zlu.

Da je Ukrajina na vrijeme izglasala zakon o stranim agentima, kao što je Gruzija, poučena ukrajinskim iskustvom učinila, nikad im se ne bi dogodilo zlo u liku Zelenskog, nikad im se ne bi dogodila tekuća katastrofa,
katastrofa doslovno biblijskih razmjera.

Ali, tko za to može krivit Rusiju? (budale se ne računaju)

Nakon pada Sovjetskog saveza, Rusija je uporno zapadu lizala dupe. Željeli su bit poput njih, željeli su biti oni!
Kad su Gorbačov i Reagan raspravljali o nuklearnom oružju, Gorbačov je iznio, Amerikancima sulud prijedlog, predlažući da svi unište sve nuklearno oružje, prijedlog Amerikanci, naravno, nisu prihvatili.
Kad je nastao problem oko širenja Nato granica, Rusi su dali novi, Amerikancima sulud prijedlog, predložili su da i Rusija uđe u Nato, Amerikanci to naravno nisu podržali.

Nakon pada Varšavskog pakta, Nato je postao anakrono tijelo zadržano jedino za potrebe američke vojne industrije.
I baš kao u doba pada starog Rima, kad je, zbog stoljetnih ratova, nastala kronična depopulacija i kad se Rim poče uzdati u "barbare", tako se i zapad danas uzda u Ukrajince
ali "barbari" su Rimu došli glave.


Post je objavljen 02.06.2024. u 09:01 sati.