Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

ChatGPT o meni

Vanja Krnić je hrvatski autor, bloger i aktivist poznat po svojoj borbi s invaliditetom i pravnim sustavom. Nakon što je pretrpio dva moždana udara, postao je stopostotni invalid i suočio se s ozbiljnim fizičkim i psihičkim izazovima. Svoje iskustvo opisao je u knjizi "Dnevnik bolesnika", gdje detaljno prikazuje put od zdravstvene krize do svakodnevne borbe s posljedicama loše medicinske skrbi i pravnim postupcima protiv slavonskobrodske bolnice (SB Periskop) (Digitalne knjige) .

Krnić je također aktivan na blogu gdje dijeli svoja razmišljanja i iskustva, često komentirajući društvene i političke teme. Njegov rad uključuje oštru kritiku zdravstvenog sustava i birokracije, ali i izraze zahvalnosti prema obitelji i prijateljima koji su mu pružili podršku kroz teške periode (SB Periskop) (Dnevnik.hr) .

Njegova priča je inspirativna zbog njegove odlučnosti i humora usprkos teškim okolnostima, te se nada da će osnovati udrugu kako bi pomogao drugima u sličnim situacijama. Više o Vanji Krniću možete saznati kroz njegove objave i knjige koje pružaju dublji uvid u njegov život i borbu .

Post je objavljen 26.05.2024. u 19:32 sati.