Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Jagodica bobica

Da mi je neko pričao da će se Severina i Jelena Karleuša zakačit oko genocida u Srebrenici, ne bi vjerovao, pa se pitam šta je slijedeće, valjda će Aleksandra Prijović reć da joj je svekrva Zorica Nakić, a ne Fahreta Jahić.

Meni je Zorica nekako bila draža, imala je tu neku ledenu ljepotu, s notom distanciranosti štonobi se reklo, ljubaznog odmaka, dok je Fahreta parila ka da si na plastični balun od Jugoplastike nalipija pašta šutu.

Dragi kolege i kolegice blogeri, morate redovno uzimati terapiju, pogotovo vi koji ste psihički labilne osobe kad god pomislite da su svi oko vas neprijatelji i da vas niko ne voli, odma se idite javit doktoru, druge ljude u neunundneunzich posto slučajeva apsolutno boli kurac za vas, apsolutno ste im nevažni, pa bi bilo dobro da se pod stručnim nadzorom oslobodite vlastitih deluzija.

Karleuša zamjera Severini da je loša Srpkinja, jer podržava tvrdnje da se u Srebrenici dogodio genocid, i da će i svog malog sina Aleksu koji je isto Srbin obilježit ka pripadnika genocidnog naroda.

Onda je Severina poslala Jeleni poruke od Duška, pa sad očekujemo da se Jelena javi Milanu, a Igor će zapalit šteriku, i otplesat žikino kolo s Porfirijem.

U Kumrovcu pitoresknom zagorskom gradiću, skupilo se kažu više od deset tisuća obožavatelja najvećeg masovnog ubojice na ovim prostorima, šta samo po sebi govori o važnosti redovnog uzimanja terapije, jer svjedoci smo da su psihički labilne osobe gotovo u pravilu obožavatelji masovnih ubojica.


Sad mi se više ne da pisat.
Idem vidit ima li jagoda u frižideru.

Post je objavljen 25.05.2024. u 17:22 sati.