Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Laži u koje smo vjerovali

Naslov: Laži u koje smo vjerovali
Autor: Inna Moore
Izdavač: Innamorata
2024. godina
290 stranica

"Svi oni koji te iznevjere i ostave, samo su ti očistili put da nađeš nekoga tko će te voljeti bez očekivanja i proračuna."

Koja knjiga, koji vrtlog emocija. Ina piše odlične knjige, nemam zamjerki ni za jednu, a sa svakom me izuje iz cipela.

Na proslavi zaruka, Hanna saznaje šokatnu vijest, njezin zaručnik voli drugu ženu i to svoju bivšu koju nikada nije prestao voljeti. Ona bježi od njega, bježi od svih jer se ne može nositi sa tom spoznajom. Jedino kome dopusti da bude uz nju i bude potpora je Nate.

Nate je macho muškarac, biker, pun tetovaža i naizgled grub muškarac. No, kako ga upoznajemo, shvatimo da je on jedan inteligentan i srdačan muškarac koji jako dobro sluša i pamti, a voljenu će ženu držati kao kap vode na dlanu. Zbog nje i njezinog dobra, odreći će se svoje slobode i svojih principa.

To nije knjiga samo o ljubavi i sexy scena, kojih vjeruj mi ima. wink
Ovo je i o obitelji koja odbaci svoje dijete jer nije onako kako su oni zamislili. O tome kako jedna djevojka misli da nije dostojna nikoga, kako nije dovoljno poslušna, kako sve radi krivo. O povrijeđenom muškom egu kojemu su svi drugi krivi za sve što mu se dogodilo. O muškarcu koji daje sve od sebe da dokaže voljenoj da je spreman sve učiniti za nju i da nikada neće odustati od nje.

Nadam se da sam vam dovoljno prezentirala da si nabavite/posudite ovu knjigu i pročitate jer Vam ju od srca preporučujem. ś



Post je objavljen 24.05.2024. u 21:08 sati.