Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

ko je dirao Pipi

Baš je bilo lipo ovo neko vrime kad smo se uglavnom zabavljali s našim Markom, koji je kažu neki ujedinio Hrvatsku.

Malo je nategnuto to ujedinjavanje, jer da bi se ujedinjavali morali bi biti razjedinjeni, a nismo, vjerujte mi da nismo, mi u stvari imamo organizirane strukture koje hrvatsko jedinstvo ugrožava, za jedan manji dio njih je to nejedinstvo izvor prihoda, a većina istih je jednostavno glupa.

Evo ni sada nisu svi bili oduševljeni s Markom, pa ni kod nas na blogu, od harmonikašica, preko ljubitelja srbijanskog šunda, do notornih jugoslovena, i onih koji se toliko boje žena, da su se odrekli vlastitog podrijetla i postali ništa u potrazi za višim nivoom svijesti.

Bilo je onako pomalo mučno gledati razna koprcanja onih koje svaki oblik hrvatskog jedinstva, užasno uznemirava, bez obzira radi li se o pjesmi, običajima, sportskim uspjesima, jeziku, vjeri, bilo čemu, a sve u nastojanju da nađu neku manu kako bi mogli pričati o pretjeranoj komercijalizaciji hrvatstva.

Bilo je lipo, ali sve šta je lipo kratko traje, pa nam se na scenu vraćaju promiskuitetna nasilju sklona ovisnica Severina, i notorna promicateljica srbijanskog šunda Brena.

Već je aktualna i Nikolina i Miša Grof, a za koji dan eto i Aleksandre Prijović, Ide Prester, gej parade, i svih tih čudesa.

Pričali, smo puno o našem Marku, kako je dobro odgojen momak.

Za razliku od Marka, srbijanska nejač tamo oko Vukovara pali hrvatske zastave, jer ih je valjda tako neko odgojio.

I tako bilo je lipo a sad se vraćamo u kolotečinu, baš mi je krivo što je Mariano otišo negdje, on bi zasigurno osudio ovu četničku mladež.

E sad uvijek će se naći korisnih budala koje će tvrditi da nisu izmanipulirane od strane zla.

ali uostalom to i je odlika korisnih budala, bez kojih bi zlo bilo nemoćno u potpunosti.

Ko zna možda nekome poslije skoro tries godina, padne na pamet da učenje alternativne povijesti, i segregacija po nacionalnoj osnovi, nije dobar model reintegracije.



Post je objavljen 21.05.2024. u 14:59 sati.