Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Odlučujuća runda

Noćas je održan tkz. boksački meč stoljeća, između dvojice do sad nepobijeđenih gorostasa, Ukrajinac je pobijedio Britanca, nevjerojatno što je ovaj sve izdržao u predzadnjoj devetoj rundi, koju na linku možete naći snimanu iz različitih kuteva.
Mi stariji pamtimo meč stoljeća naše generacije između Fraziera i Alija, kad smo svi navijali budilice za rano ujutro, da bismo gledali izravan prijenos.
Ovaj put su zainteresirani direktan prijenos morali platiti, no iako je u Hrvatskoj Piratska stranka brisana iz registra stranaka, piratski duh je nemoguće uništiti, pa su oni boljih živaca borbu pratili prebacujući se s jedne "x" platforme na drugu, ja sam jutros kliknuo na ovu, poslije vidim da je i Index izdvojio devetu rundu iz istog izvora.
Mislim da smo mi politički pirati za kratkog postojanja (stranka je još snažna u Češkoj, u Pragu živi, sad s češkim državljanstvom i bivša predsjednica Internacionale Lola), s kojom smo se prije ravno desetljeće i družili, naravno zabilježeno i na ovom blogu (otvori Lolu). Onda sam nažalost točno prorokovao, nakon boravka u Berlinu, da će se politička ljevica samouništiti na ocjeni izraesko palestinskog sukoba, sad kad je na jednoj strani jedan od najzatucanijih režima u povijesti, na drugoj luđak na čelu vlade, vidim da se to događa. A jedino moguće riješenje je bilo na stolu 1948., zašto, kad se ratom, uz mnogo žrtvovanih, nažalost, ne samo fanatika, lako za njih, oni imaju ključiće za raj, možda može uzeti malo više zemlje uz mnoštvo nevinih žrtava...



Post je objavljen 19.05.2024. u 09:09 sati.