Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Over the rainbow



Notorna Sanja Juras, je sa omalenom skupinom ružnjikavih žena pokušala zaustaviti najavljeno događanje u Zagrebu, na kojem se više tisuća građana, na miran i civiliziran način zalagalo za svoje stavove.

Bez obzira tko što zagovara u ovom slučaju, još jednom smo se mogli osvjedočiti koja strana se u ovom razmimoilaženju stavova ponaša civilizirano, kao i kako bi nam ne daj bože bilo da se notorna Sanja Juras ili Nemo dokopaju vlasti.

Sad ćemo se svi skupa braćo i sestre, zapitati zašto je notornoj Sanji Juras, koja ne može zatrudnjeti niti da je njena cura obljubi umjetnim spolovilom, a ne može biti ni silovana jer je Matanić na rehabilitaciji, pobačaj toliko značajan.

Možemo se zapitati i zašto se svi pederi tako zdušno zalažu za pobačaj.

Nigdje u prirodi ne nalazimo takvu unisonost kao u homoseksualnoj zajednici po pitanju pobačaja.

Sve ostale skupine, etničke, profesionalne, nacionalne, spolne, rodne, ideološke, imaju frakcije za i protiv, jedino eto naši veseli nositelji zastava duginih boja su listom za pobačaj.

Imate li vi mišljenje o tome zašto je to tako, zašto za razliku od dimnjačara, slastičara, crnaca, Talijana, Jehovinih svjedoka, punkera, balerina, našu dragi homići koji vrlo teško mogu ostati trudni, tako beskrupulozni zagovaraju likvidaciju nerođenih bebača.

U stvari pitanje je zašto baš ni jedan pripadnik homoseksualne zajednice ne bi poštedio nerođene bebače.

Post je objavljen 19.05.2024. u 07:39 sati.