Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Greška u percepciji i promjeru

Još jedan odvratni ponedjeljak s jutarnjom smjenom. Ustao sam sam u pet, jer nema još najavljene kiše, Jin odmah zamnom, ali se vratio u sobu i krevetić, kad je vidjeo da ne odustajem od svojih jutarnjih rituala kao prioritetom. Pokušao sam ga sad naknadno nagovoriti na kratku šetnju, on se samo okrenuo na drugu stranu.
Drugo jutro što mi započinje vijestima o smrti, zanimljivo, otišle su zaredom dvije i po fizičkom izgledu valjda najupečatljivije muške figure u današnjoj Hrvatskoj, Nenad Miščević i Luko Paljetak, jednom ih vidiš, ne možeš ih više ikad zamijeniti za bilo koga drugoga, eto, sad ih više nećemo viđati.
Navikavam se pomalo na novu manju gimnastičku loptu za sjedenje, naime podučili su me da sam godinama sjedio na omiljenoj previsokoj, do 1,85 m naše visine promjer treba biti 65 cm, a nikako 75 cm ili čak 85 cm, kakva me je privlačila, a prikladna bi možda bila samo našem velikanu u svakom pogledu Sewenu, eto, ako se tko upusti u tu avanturu nek prije provjeri mjere i zna.
Moja zagrebačka kolegica Maja je na fejsu napisala zanimljiv osvrt na eurosong, koji je za razliku od mene i pratila, zašto sam njen osvrt pored tolikih morao pročitati, pa Maja je za razliku od velike većine komentatora nepredvidiva, nisam ni ja uspio naslutiti što će joj biti u prvom planu, pozabavila se pobjednik(c)om, ne smeta joj naravno ta nebinarnost, nije ona tipični sirovi bloger desne provinijencije, niti kako sam shvatio simpatična suknja, no osjetila je da je kod te osobe nešto "fake", isfurana karikirana woke poza. Ne znam, ako bude još vremena i volje, možda ipak pogledam taj nastup...

Post je objavljen 13.05.2024. u 07:32 sati.