Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

ANALITIČKO ANALNI SINDROM

Baš sam se (opet) nešto ufurao u politiku..
Jedan moj dobar znanac, pok. Benjamin Tolić je na jednom (izprasnom) sastanku u Lex. zavodu M.Krleža u Jugoslaviji, kad su mu dopisdili rekao; Drugovi ako je ovdje itko kvalificiran za filozofiranje onda sam to, ja!
Tako isto je pok. Praljak (Grof i spaljen lik) predao svoju kandidaturu za direktora JRT Zagreb i napisao da je radio u Čistoći i da ima izkustva sa smećem i da bi on to brzo počistio
Nažalost, nisu ga primili pa mi smeće gledamo do danas s Pramenkom i Neretvom.

I ja sam jedno početkom 90-tih na sastanku Partije rekao da sam financijski i sexualno nezavisan..što danas baš i ne mogu reći.
Ja sam jedan od onih Hercogovaca i članova Desnog krila Partije, koji sad ima manje nego prije rata

Sad mi je moj frend iz djetinjastva prof. Jurčević digao tlak, pa sam morao reagirat!
Kako netko poput njega (starog konja) može iztrčat s tezom o sebi kao mogućem ministru kulture (što bi načelno bilo u redu) a da to stranka "ne zna" je skroz neozbiljno.
Klasična boljka individualističkih provincijalaca.
Sad će ga Pramenka (zlato naše), familijarno stara pripadnica Službe, pokušati na sve moguće načine dezavuirati (jel se tako piše.
A ZaPlenković bu se pravil da pojma nema...he..he


Ozbiljni ljudi se ne bave politikom, to je kao opće poznato, a onda kad se politika počne baviti njima prekasno je za uključiti se.
Svijet koji se odrekao Boga (ovaj je toliko glup da ga nije ni ubio, nego se smo odrekao) nema perspektive, odnosno ona je takva da ja ne želim "sudjelovati" u tom silnom progresu
Kao što Chestertion reče; Postoje samo dvije vrste ljudi.
Progresivni i konzervativni.
Progresivni nastavljaju činiti grješke a konzervativni ih u tome ne sprječavaju!

Pa eto ja kao neskromni konzervativac prepuštam sve nevine blogerice, glasače MožemOvaca, Annu koja ne može smisliti Vučemilovićku, sve sestre i braću u Blogu..... uvaženom kolegi Supatniku (netjaku nekad popularnog Fresha)


Uz glazbenu želju







Post je objavljen 07.05.2024. u 17:45 sati.