Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Imagine dragons, u Špičkovini

Eto kako to biva

Skoro desetljeće anemični prajmminister, trudi se da Hrvati ne mrze Srbe, pederima daje ministarska mjesta, sam protiv svih donosi istanbulske konvencije, suprostavlja se Rusima, dijeli lovu državnim službenicima, penzionerima, snažno podupire Jelku i Sevku, i šta se dogodi.

Srbi, pederi, feministice, uhljebi, penzioneri, Jelka i Sevka, glasaju za ekipu koju predvodi homofob, mizogina seljačina, šovinista, rusoljubac, i otimač državnog pečata.

I eto sad se naši ateisti antifašisti, anarhisti, i antivakseri čudom čude, kako je moguće da ekipa predvođena nasilnom seljačinom, nije trijumfirala na izborima.

Zamislite da možemo vratiti vrijeme, šta mislite bi li Jelka i Sevka, pederi Srbi, Mariano, Blogokviz, feministice, i Marko Grubnić, glasali za anemičnog prajmministera, kao jedinog garanta suživota sa Srbima, ravnopravnosti spolova, rodova i spolovila, očuvanja Istanbulske neviste, svega vidljivoga i nevidljivoga.

Naravno da ne bi oni bi opet iznova glasovali za šovinistu, homofoba, srbofoba, ženomrsca, i ubojicu junikorna sa Pantovščaka.

Nego zna li se išta, jel Peđa dao ostavku, jel neko od vas glasao za esdepe, jel se neko osjeća glupo, piši piši miiiii

Post je objavljen 06.05.2024. u 19:12 sati.