Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lnv-sisak

Marketing

GLASILO 22 DODATAK


Neposrednom provjerom, kao i dosadašnjim informacijama ustanovljeno je kako je u utakmici 19. kola između NK Petrinje i NK Zmaja za ekipu NK Petrinje nastupio igrač Luka Radošević, rođen 19.05.1992. što znači da nema pravo nastupa u LNV Sisak jer nema 33 godine. Dodatno je utvrđeno da igrač nije bio upisan u zapisnik, niti su se ekipe dogovorile oko njegovog nastupa, te je isti švercan kao igrač pod brojem 11 na toj utakmici, Mirko Čulig. Ovime se igraču Luki Radoševiću zabranjuje nastup u LNV Sisak dok ne navrši 33 godine.
Osim toga izriče se UPOZORENJE ekipi NK Petrinje da vodi računa o igračima koji nastupaju, jer im ovo nije prvi put da švercaju igrača, te će sljedeći put biti sankcionirani.

Kako nakon navedene utakmice nije u prisustvu suca utvrđeno da je navedeni igrač igrao na utakmici, čime bi se moglo reagirati i u konačnici promjeniti konačni rezultat utakmice, tako da identitet igrača broj 11 ostaje kako je upisan u zapisniku, a samim time i konačni rezultat utakmice.
Stoga upozoravam sve ostale predstavnike ekipa da provjeravaju svakog sumnjivog igrača na terenu, jer svaka ekipa mora omogućiti uvid u kopije osobnih iskaznica sve dok zapisnik utakmice nije potpisan i sudac napusti mjesto odigravanja utakmice.
Nadam se da unatoč tome što ipak svi prvo gledamo rezultate, da pobjeda ne mora biti pod svaku cijenu.

NAPOMENA:

Utakmica 20. kola NK Banovac - NK Mladost odgođena je na zahtjev ekipe NK Banovca. O novom terminu ćemo vas obavijestiti.

Sportski pozdrav !!!

Post je objavljen 04.05.2024. u 18:33 sati.