Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Tisućljetna Isusova vladavina

Ako želiš uništiti zlo, pusti ga da govori.
Zbog prvog amandmana i slobode govora, američki KKK je sveden na zločestu povijesnu zanimljivost, koja u Americi više nema nikakav politički utjecaj. Dogodilo se to jer su ih pustili, slučajno ili namjerno, da govore, i ljudi su čuli što kažu i okrenuli im leđa.

Slučajno ili namjerno, ali svakako greškom, američke državne vlasti su poslušale izraelskog premjera, koji je zatražio/naredio da ukinu slobodu govora američkih studenta, koji u propalestinskim demonstracijama, ukazuju na genocid u Gazi.

U tu svrhu, vlasti nisu poslali policiju koju gledamo u popularnim propagandnim serijama tipa CSI (Miami, NY, Vegas, navy, Crime Scene Investigation, Cyber itd.) već onu koju gledamo u ozbiljnim američkim filmovima. Onu koji prvo puca, pa tek onda pita, ona koja kleče na vratu crnca dok se ne uguši itd. scene koje su danas dostupne na you tube iz američkih studentskih kampova, gdje se mlate studenti, profesori i novinari.

Odakle takva policija Americi?

Glavna regrutna baza američke policije su ratni veterani, vojske koja po svijetu ne ratuje sa sebi ravnopravnim, već im se cijeli rat svodi na ubijanje civila.
Kad se takav mentalni sklop priključi policiji, oni i dalje vode rat protiv civila, i totalno im je nebitno što je sad riječ o vlastitom narodu.

Ako Amerikanci imaju mišiće za politiku koju vode, odakle im ideologija koja stavlja Izrael ispred vlastitog naroda, vlastitih zakona i osjećaja moralnosti? Jer genocid u Gazi više nitko ne negira.

Ovdje u igru ulazi kršćanski cionistički fanatizam evanđelističke crkve koja...
(i ovo naglašavam kako bi pokazao koliko vjera, kad prođe neke granice, može biti fatalna)
vjeruje da Izraelci moraju biti u Svetoj zemlji kako bi se dogodio Armagedon
a koji će potom dovesti do tisućljetne vladavine samog Isusa Krista.



Post je objavljen 01.05.2024. u 12:49 sati.