Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Filozofija nade

Događanje danas:
Ove godine Ritam&Knjiga donosi mnoge novosti: nova lokacija, više susreta, više gostovanja inozemnih autora, više zabave!
Drugi susret naziva „Filozofije sjevera s Larsom Svendsenom“ održao se 22. travnja u Regular baru (Ilica 65/1, Zagreb) na kojem je autor Lars Svendsen zagrebačkoj publici predstavio svoju najnoviju knjigu: "Filozofija nade" Razgovor s autorom održao se na engleskom jeziku. Program je moderirala HTV-ova urednica i voditeljica Vlatka Kolarović, a za opuštajuće ritmove bio je zadužen Marko Mihalinec – Plazmatick.
Ovaj program održava se uz potporu Ureda za kulturu Grada Zagreba, a posjet Larsa Svendsena Zagrebu sufinanciraju NORLA i Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj.

Na promociji su bili veleposlanik Kraljevine Norveške u RH, Mišo Grundler - prevoditelj knjige.
Zanimljiva tema, kod koje se autor upitao kada i da li uopće može nade biti previše....Ne treba se oslanjati ni na nadu, ukoliko je to jedino čemu se moliš. A ne djeluješ i ne poduzimaš ništa drugo. Pa ostaneš jako razočaran. Dakle, oprezno i pametno i s nadom....

Kako ono pjeva Gabi: "Nada...kad je zadnji film pri kraju, nada - kad se gosti opaštaju..." Divna, divna pjesma....Jako vjerujem i nadam se, ali i djelujem.

Bila sam na događanju s mojom Annemarie, a prije toga smo uživale na kavi u "Krašu"....

Malo fotografija:

20240422-190649

Vlatka Kolarović i Lars Svendsen

20240422-190714-2

Na Trgu jedan susret sa strankinjama i njihovim wufovima:

20240422-175928

Prektasni weimarci (weimarski ptičari)...No, ovaj bez brnjice, bliži na slici - ista Mia po tvrdoglavosti...dok ovaj drugi miran kao bubica....;)))). Iako ima brnjicu...:))))

Sutra Noć knjige....jupiiii! Ne znam gdje ću prije....

Ljubim!

Post je objavljen 22.04.2024. u 23:40 sati.