Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ričard nije prošao

Šetnja poslije

...a imao je kažu tako dobar pršut. Apsolutni heroj ovih izbora, prvog dana kad je došao u DIP predati potpise i bio je u svim medijima, neki mudriji su zaključili da to i nije baš tako pametno i zaboravilo se na njega, koji je obilazio izbornu jedinicu i častio se s mještanima, epilog, između 4-5 posto, bliže ulasku u parlament od svih drugih stranaka, koje su ostale vani. On bi se znao pogađati za dobrobit svojih sumještana.
Drugarica i ja kao nestranački kandidati smo nažalost u najtežim izbornim jedinicama dobili veći postotak glasova od stranke, vidim sad na fejsu da je ona sinoć imala status s pozitivnom geografijom, dok sam ja odavno spavao : "Zahvaljujem svojim biračima u Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Novoj Gradišci, Andrijaševcima, Garčinu, Jakšiću i Jarmini na ukazanom povjerenju!", ona je uspjela upornošću probiti nenormalnu blokadu i predstaviti se na tamošnjem najvećem, inače potpuno apolitičnom fejs portalu.
Eto, desnica je očekivano pobijedila, prekjučer sam mailao svom prijatelju iz Virovitice, inače simpatizeru DP, analizu članova DP od jednog blogera, koju zanimljivo više ne mogu naći, netragom nestala :D, s kojom se ovaj složio, osim u opisu Penave, kojeg cijeni, njemu je stvar jednostavna, oni su skromni, HDZ će se odreći rodne ideologije i Srba i to je to, imamo vladu, pokušao sam kontrirati s međunarodnom zajednicom i Vujnovcem, on je odgovorio, on je ekonomski, nije etnički biznismen, deja vu, al to će biti to, moj Ričarde, para vrti...
Vratio sam se svakodnevici, nažalost pamtit ću ove izbore po tragičnom događaju kćerke nekadašnje drage školske kolegice, nakon što ju je zdravoseljački samljela horda histeričnih fanatika, nisam je spominjao, ali sam iskoristio princip uz temu za sat razrednika, svi ćete nekad pogriješiti ili samo pogrešno odabrati trenutak neke objave na društvenim mrežama, te će hrpa ograničenih primitivaca navaliti s namjerom da vas uništi, gomile su uvijek željne krvi, najgore što vam se može dogoditi, da se izloženi takvoj histeriji počnete preispitivati, nitko nije vrijedan vašeg života, ponajmanje "hipnotisana gomila".
Dopuna nakon trećeg komentara:
Promijenio sam kategoriju posta. Inače da mu Pernar nije uzeo birača koliko mu je uzeo, Ričard bi uvjerljivo ušetao u sabor, toliko za ozbiljne analitičare...


Post je objavljen 18.04.2024. u 10:22 sati.