Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

SVIJET GRAFIČKIH TEHNOLOGIJA



SAJAM PRINT 21

Manifestacija posvećena personaliziranim promotivnim proizvodima i inovativnim rješenjima u svijetu grafičkih tehnologija, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih i velikih aplikacija pod imenom Print 21 održat će se 17. i 18. travnja .2024. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Organizator kaže da nakon nekoliko godina iskustva u organiziranju različitih događanja na području regije radi veći grafički sajam u Zagrebu . Naime 2020. godine prvi put organizirali su sajam Print 21 na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam je na jednom mjestu okupio distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazao im rješenja i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije. U međuvremenu je Print 21 obišao regiju, od Ljubljane, preko Zagreba, Beograda, Sarajeva i Novog Sada i sada u travnju u Zagrebu.

Ulaz na sajam Print 21 je besplatan. Potrebna je samo prijava putem web stranice www.print-magazin.eu.
Za eventualna pitanja ili izlagačke štandove kontakt je : info@print-magazin.hr

Na sajmu uz izložbeni očekuje se i edukacijski dio koji će biti organiziran u suradnji sa stručnjacima iz tvrtki sudionika.
(mzz)


Post je objavljen 14.04.2024. u 09:49 sati.