Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Misli i osjećaja

Život je igra trenutka, tragova smijeha, radosnih trenutaka sebe i ponekih ljudi. Farbaj ih, ukrašavaj sjećanjima koja čine duge uspomene. Ima ih puno a neke ostavljaju dubok trag ispisan smijehom koji je rijedak a tako meni drag. Sjetim se sutra, smijeha od jučer a izmami ponovo osmijeh na lice a to su one neke životne situacije i sitnice. Zato najviše volim kad me smijeh opali, a lijepo je jer ga se rjeđe čuje nego kad smo bili mali. A to ne može da se zaboravi. Čuti se to.. znam da se nekad volim u njemu izgubiti jer lijepo je otkrivati sebe, svoj humor biti sebi cvijet ne umor. Biti poput igre s djecom jer s njima je lako a smijati s njima za gušt je samo tako. U svijetu tom je puno ljepote, vrati se čovik u te nježne note.

Dobrota je poput kapi vode, uživa se i upija te kapi slobode. I ostaju sitnice dana, slatki žamor smijeha i obojena kao predstava ta ljepota neiskvarena i zabavna. Djeca to osjete, a lijepo je u duši osjetiti čistu ljepotu i vratiti se u njihovu osjećajnu notu. Samo se vratim na neke izdvojene trenutke smijeha di smo svi jedno.. to je ta čar i ljepota gledaj poput rozih očala bar ponekad jer kad se skinu ljepota blijedi a ja želim vjetar tog osjećaja limunadu koju daju trenuci bez kraja, oni koji nemaju zaborava.

Samo osjećaj i misli lepršave kao igre kod djece ili tek neke morske siluete.. budi odrastao a srcem meko i lijepo kao dijete. Veseli se, da živote, a evo me svijete... Pamtim i radujem se.. ptice lete a ja gledam kako su skladne.. tako je i s djecom, jednostavno i skladno prepusti se osjećaju i gledaj neka vode one su izvor mašte i slobode. I sunce je opet očaralo dan a gušt s njim je poseban. Radujem se što sve više pokazuje svoju raskoš a budi pravi ugođaj. Užitak od onog što služi a nema mu kraja, svaki je dan novi izlazak a u suton ljubi nas do sna u boji osjećaja. I sunce mi se opet smije a ja ga uzmem i nosim sa sobom.. eto ga i tu, u svoj svojoj ljepoti..:)))

Moja **foto
IMG-20240407-162852

Post je objavljen 07.04.2024. u 17:28 sati.