Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

trio rio

Trio rio su očigledno terceti, postoje različite intelektualne razine terceta, pa čak i različite intelektualne razine u samom tercetu, dat ću Vam primjer..

Nakon što je pal MOOD, početkom šestog mjeseca prošle godine, entuzijastično najavio ukrajinsku protuofenzivu, Galaxi je skočila na noge, lupila petama, te lijevim kažiprstom ispod nosa i visoko uzdignute desnice, uskliknula SLAVA UKRAJINI!! dok je annabooni tek uzdahnula, napokon...

Drugi je trio, sasvim drugog mentalnog sklopa i druge razine inteligencije, reagirao sasvim drugačije.
Dobro se sjećate da Vam je vaš vilim govorio "uzalud vam trud svirači i džaba ste krečili"

David Sacks bivši šef PayPala je rekao...
Neuspješna ukrajinska protuofenziva bila je "jedan od najvećih debakla u povijesti modernog ratovanja", dodajući da su kijevski vojnici i tenkovi neučinkovito jurili "glavom u minska polja dok ih je rusko topništvo gađalo s dobro utvrđenih položaja".

"Ovo je trebalo biti lako predvidljivo", naglasio je bivši PayPal COO i osnivač korporativne društvene mreže Yammer.

Musk je u međuvremenu nazvao protuofenzivu "tragičnim gubitkom života za Ukrajinu", sugerirajući da Kijev nije trebao napasti ruske snage - koje su rasporedile ogromna minska polja i imale jače topništvo - dok ukrajinskim snagama nije bilo oklopa ili nadmoći u zraku.

“Svaka je budala to mogla predvidjeti”, rekao je milijarder, podsjetivši da je prije godinu dana preporučio kijevskim snagama da se učvrste i da sve resurse usmjere na obranu.


David Sacks i Musk očigledno nisu u pravu, jer iz predloženoga trija rija jasno je vidljivo da nije svaka budala mogla to predvidjeti.
Ali je i očigledno da je sasvim druga intelektualna razina trija rija mogla to predvidjeti i shvatiti posljedice neodgovornog djelovanja.


Nije da se vaš vili želi uspoređivati s Muskom i Saksom
jer vaš vili je to rekao kad je trebalo reći, dok su ova dvojca tek generali poslije bitke.



Post je objavljen 02.04.2024. u 10:36 sati.