Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Početak odmora

U srijedu smo odmah nakon posla otišli na put. Srećom ovaj put nismo daleko odmakli za prvo vraćanje, vrlo brzo sam primjetio da sam zaboravio ključeve, od tamo kamo putujemo.
Tek kod Zagreba smo upali u kolonu i to kad sam ja otpio dobar gutljaj radenske i najavio pauzu. Stala je kolona, ubrzo se pojavila hitna svako malo zastajkujući zbog seljačina, koji se ukoče i ne znaju pomaknuti u stranu. Gadan okoliš autoceste, nisko rastinje, nigdje drveta ni za psa. Na radiju najavljuju kolonu na našoj cesti zbog prometne nesreće.
Kad smo se napokon pomakli kod motela prvo slikam wc, ide sve disciplinirano kao na traci.
Dolazimo u hladni stan, isključili nam plin, centaliziralo se sve, redovito plaćali, ali centar u Os nije dojavio centru u Vt. Dva dana riješavamo nevjerojatne novonastale probleme, ali i one zaostale, lova se topi, imamo nevjerojatnu sreću da smo našli dimnjačara, jer bez njegove potvrde ništa ne ide. Internet funkcionira super, otkako nosimo homebox, al imamo jedan komp za nas dvoje, a treba na netu naći mnoštvo uglavnom pogrešnih brojeva telefona raznih firmi, te održavati uobičajene, sad ubrzane kontakte, oko onog što je danas završilo...


Post je objavljen 29.03.2024. u 21:12 sati.