Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

PROSVJDNI SKUPOVI KOALICIJE STRANAKA SDP-a


DOSTA JE ČEKANJA

Pod sloganom „ Dosta je „ održani su predizborni i prosvjedni skupovi lijevih oporbenih stranaka u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu. Dosta je, implicira vladanje HDZ- njihovim načina korumpiranja, provođenja vlastite volje u upravljanju institucijama, i tvrdnje stranke na vlasti da rade najbolje za građane. Sve što dvadesetak ljudi u izvršnoj vlasti misli da je dobro za građane Republike Hrvatske nije baš tako dobro, što oporbene stranke uviđaju i za nijih to nije prihvaćena činjenica.
Vladajuća stranka i njen predsjednik i premijer neprestanim ponavljanjem svojih postignuća iritiraju određeni dio javnost. Činjenica je, da je sve što je HDZ postigao europskim novcem, mogla postići i bilo koja druga stranka da je na vlasti. Stranka na vlasti, nije učinila u protekla dva mandata ništa posebno. Veoma je lako graditi raditi i ulagati, pa i dijeliti novac, kada europskog novca ima, a sada tog novca Hrvatska ima.
Sandra Benčić, premijerska kandidatkinja na predstojećim izborima realno je istakla u Zagrebu da je građanima dosta čekanja na zdravstvenim listama, dosta je čekanja na rješavanje sudskih predmeta, dosta je čekanja …

Stranka Most se predstavila sa svojim programom u Velikoj Gorici, a stranka Domovinski pokret u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu . (M. Zouhar Zec)



KOALICIJA „RIJEKE PRAVDE“

Političke stranke koje su se udružile u koaliciju stranaka " Rijeke pravde" 22. ožujka, čiji su se predstavnici predstavili novinarima ispred središnjice SDP-a na Iblerovom trgu u Zagrebu održale su prosvjedne i predizborne skupove 23. pžujka u spomenutih pet gradova

Na koalicijskom predstavljanju je bio predsjednik SDP-a Peđa Grbin, predsjednik stranke „Centar“ Ivica Puljak, koji je gradonačelnik grada Splita, Dalija Orešković ispred stranke „ Stranka s imenom i prezimenom“ predsjednica stranke „ Glas“ Anka Mrak Taritaš, predsjednik HSS-a Krešo Beljak i predsjednik Narodne stranke - Reformisti Radimir Čačić.
Peđa Grbin je rekao da su se okupile “rijeke pravde” i dolaze u Hrvatsku. Rekao da žele Hrvatsku bez korupcije gdje građani mogu živjeti dostojanstveno od svog rada.



Post je objavljen 24.03.2024. u 07:23 sati.