Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

em smo se preračunali..


Bila je to katastrofalna greška rusofobnog zapada.
Nada da će sankcije i proxy rat dokrajčiti ruski narod, rusku državu, a koji će potom, na izborima, srušiti omraženog državnika, omražene države i (zašto ne?) omraženog naroda.
S preko desetak tisuća uvedenih sankcija, s mnogoljudnom i do zuba, zapadnim oružjem, naoružana ukrajinska vojska. S prekidom trgovine ruskog plina prema zapadu, a da i ne spominjem desetak malignih tumora u terminalnoj fazi, Putinov pad se očekivao u tjednima koji se mogu zbrajati na prste jedne ruke.


S povijesno rekordnim odazivom ruskih birača od 74%, i povijesno rekordnim brojem glasova koje je Putin zaslužio od 87%.

S Viktorijom Nuland glavnim i odgovornim antiruskim agitatorom u Bijeloj kući zadnjih 6 predsjednika (s pauzom u Trump administraciji) koja je ili "pala" ili je "gurnuta" iz okvira vanjske politike "genocid Joea".

S vanjskom trgovinom, sad okrenutom prema prebogatoj Aziji, zbog koje danas Rusija ne zna što će s novcem i zbog koje je cijela Rusija pretvorena u veliko gradilište.
S ukrajinskom obranom koja se urušava iz dana u dan. Možemo bez ustezanja reći da je Putin odnio odlučujuću pobjedu nad svim svojim neprijateljima,

Zašto? Pa netko se gadno preračunao!

Al budimo iskreni, nije da nije bilo vašeg vilima da Vam sve to objasni još na početku svih ovih zbivanja ( a Vi slušajte freša i ostale budale) ;)



Post je objavljen 19.03.2024. u 08:58 sati.