Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Popeye quiche





MG-4728-2





MG-4731







MG-4751











- I yam what I yam and that's all what I yam - pjevao je Popaj u tamo nekom crtiću, gluho (ne)bilo.
(joj, ovo s gluhoćom vam ja već dugo hoću iskoristit - znam da je to nešto s reći/čuti ili ne, nisam baš sigurna što točno pa sam i zagradicu upotrijebila)
O.K., Popaj možda jede stalno špinat, al' ne jedem ja stalno grisine, tj. nije uvijek sve kruh sa sedam kora :D, nego se također nekad (i) špinata dohvatim.
A quiche/tart sa špinatom je jako dobra opcija. Lako i brzo se spravlja, a kako ja imam naviku povremeno zamijesiti nešto više tijesta za quicheve pa ga spremiti u zamrzivač, onda to obično stvarno bude jako, jako brzo.

I još sam si ovakva pametna i vrijedna smokin i špinat spremila u zamrzivač, tak' da sve, sve, sve imam...!
Aj, nemam baš uvijek sve, a i špinat imam zaato što ga je moja vrijedna susjeda uzgojila, nabrala (e, meni je to branje stvarno naporno i dosadno, pa ne znam kako se njoj da... i to još za nekog drugog, a ne za sebe?!?!?cerek) i meni donijela, al' dobro, valjda se meni nešto računa (za ljepotu barem? :P) to što sam ga spremila. I to sam ga tako fino blanširala i onda ušokirala ledenom vodom tako da je ostao zelen k'o da je sad ubran.

Et', pa recimo ak' trebaju doći nekakvi gosti...
O, B(l)ože, kak' sam ja jedna praktična žena.










Post je objavljen 01.03.2024. u 14:43 sati.