Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

O Dori, nakon Dore

Da mi je samo znati tko sjedi u stručnom žiriju za odabir pjesme koja će predstavljati našu zemlju na izboru EUROSONGA, imaju li oni ispravan sluh ili su amateri koji pokušavaju nešto vezano uz glazbu.
Znam da su ukusi različiti, da svatko od nas ima svoj glazbeni ukus koji sluša, ali ovogodišnji izbor predstavnika je totalna katastrofa pa i nama koji baš nemamo kvalifikacija za pjevanje, te nam ovom izabranom pjesmom na Dori pobjednička pjesma kvari i ovo malo sluha kojeg imamo za glazbu.

Puno boljih izvedbi je bilo u finalnoj večer od ove koja putuje da bi predstavljala našu zemlju kao izbor za Europsko natjecanje. LET3 je sa picekima bila bolja izvedba i puno bolje vokalno izvedena , VINKO sa baladom, te onaj kojeg sam jučer postavila poslije odgledane finalne večeri.

Svjesna sam da se mladi pjevači moraju promovirati kako bi posigli nešto na prenapučenoj glazbenoj sceni ali ovogodišnji izbor je nešto što nije kvalitetno ni vokalno ni glazbeno, te bi po mom mišljenju trebalo bar godinu dana ne slati predstavnika kako bi se u tu godinu dana pronašao kvalitatan izvođač koji bi našu zemlju doveo do pobjede i doveo to prestižno natjecanje u našu zemlju.

Post je objavljen 26.02.2024. u 18:54 sati.