Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

24.02.2024.

Hello ekipa ....
Evo sjedim gledam seriju .. naiski smo na neku extra cool na Netflixu - Loudermilk ! Zakon je ... i eto nesto picela razmisljati .. ne znam stobse dogada bolesna sam bila ovaj tjedan u smislu izgubila sm glas. Nije bili temperature niti neceg drugog ali glasa nema, sada kasljem kao manijak ... samo po noci. . I ne spavam a imam energije vise nego ikada u zivotu. Izgleda da je menga dosla 10 dana ranije .. ako nije nekim slucajem nesto drugo .... sto bi bilo isto lijepo ali iskreno bas onako totalno u neko vrijeme u kojemu bi mi donjelo samo stres i ponovni osjecaj ne kontrole nad bilo cime.

Odlucili smo se nabaviti papige ! Mnozina jer nitko mi nece prodati jednu, moram par kupiti. .. a i realno manje cu imat griznju savijesti ako nisam cijelo prijepodne doma! Nekako se brutalno veselim, bas onako .. izabrali smo papigu koja bi karakterno trebala biti kao nasa K., znatizeljna, friendly i prisutna.... tako da msm da ce biti zabavno !!
Trenutacno trazim krletku jer krletke ovdje kostaju kao suhi zlato ... recimo po trgovinama oko 400eura pa vise ....show ..

Papiga u trgovini 1 kosta oko 100eura a ja kao moram dvije kupiti! Znaci show ..
Nasla dam kao pravi Balkanac jectiniju opciju naravno .. ali sam.bila u shoku!!
Uglavnom ...veselim see jako a i moja K.

Luda je vec i jedva ceka hahha.
Ona je uvijek bila luda za zivotinjama. .. ali ubzadnje vrijeme ... jos luda .. i stalno prica o seki i seka i sek ... mozda me je i urekla! Ne znam hahaha uglavnom da veselim se papigama!!

E sad ovdje ih zovu Ziegensittische kod nas bi se to zvalo crvenoceli papagaj/crveni papagaj ili ti ga papagaj kozica. Nide veze ako mene pitate jer je papiga zelena ili zuta sa crvenim na glavi ... uglavnom preslatka !! Naraste maax do 25cm koliko sam skuzilaal.uglavnom su oko 18cm ... i vole se druziti s ljudima i ceprkati okolo .. ne znam zabavno zvuci!

Samo da nabavim krletkuuuu !! ## mozda do sljedeceg vikenda nesto smislim !! Jer bas bas se veselim!!

Posao je oke. . Nista strasno, nahodam se i preznojim i dobro ... bula je neka kontrola i oke je proslo ... idemo dalje jos jedna ide u utorak. U ponedheljak saljem sve papire za Ausbildunge ...
Poslat cu sve jer iskreno imam strah da ce me odbiri jer sad kad sam se prijavila za mini jobove u Kik Takko Woolworth Lidl Tedi i ostale glupe trgovine su me svi lagano otkantali i sad imam strah da ce i ovdje tako biti .. iako za mini job nisam mogla reci da sam fleksibilna kad ovisim.o vrticu glupom ! Ali oke. Vudjet cemi ! Cekam !!

Eto malo sam istresla misli .. sad mozda uspijem zaspati ... hahaha

Nadam se da ovo ima smisla jer samo pisem da izbacim van sve !!

Pisat cu opet brzo !!


Post je objavljen 24.02.2024. u 22:58 sati.