Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Za gospođu Rudan

Poštovana gospođo

dopadate mi se jer za ništa, ama baš za ništa nemate „dlake na jeziku” vrlo ste jednostavna osoba koju je uvijek drago slušati kada Vas negdje pozovu da date svoje mišljenje. Odreći se ne trebate i ne morate ničeg što volite jer život znate i sama živi se punim plućima, a vi ga živite.
Moram Vam priznati da bih i ja rado kao i vi da mogu bila dvadesetak godina mlađa, ali godine znate i sama nikako ne idu unazad.

Sretna ste osoba jer ste vedrog duha, pored sebe imate osobu koja vas voli ovakvu kakva ste i za njega ćete uvijek biti lijepa. S toga uživajte u keksima i čokoladi do mile volje, uživajte u svojim godinama i ostanite uvijek bez „dlake na jeziku”. Odreknite se umetanja botoxa, umivajte se sa mlijekom, uživajte u proljetnim kišama bez kišobrana, u toplim zrakama sunca bez sunčanih naočala, u laganom vjetru i u malim sitnicama.

Znam da se sada većina neće složiti sa mnom, niti mojim savjetima napisanim Vama i vjerujte mi poštovana gospođo da me to ni malo ne smeta jer znam tko sam i koliko vrijedim iako baš pameti nemam jer da imam pameti sada bih bila sama i uživala u svemu što me veseli a ovako, da ovako nikada to moći neću jer mladost se vratiti ne može i neće.



Post je objavljen 15.02.2024. u 11:25 sati.