Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Tuđi čovik nikad neće znati

Ne znam kako vi ali ja sam prilično zadovoljan, jedino što sam malo umoran, pa je vrime za zeru godišnjeg.

Princeza se maškarala naravno u princezu, i osvojila prvu nagradu na maskenbalu za male, odma me je nazvala da me informira da je bila najljepša, dječak se pak nije htio slikat kao ni tata pa su šanse za grupnu nagradu bile nikakve.
Mama je širila dezinformacije da je princeza dobila nagradu jer je najbolje plesala, a ona zna da je zato jer je bila najljepša, pa je dobila očekivanu didovu podršku, on ionako stalno govori da je ona didova ljepotica.

Ne znam jeste li primjetili da ja besramno nekritički obožavam svoju unučad, takvi smo mi Dalmatinci, sigurno ste primjetili da ja i kolegica Annaboni imamo više temperamenta i strasti nego obe liste zajedno, zato vi ostali pored nas izgledate onako malo bljedunjavo, ali nemojte se uzbuđivat oko toga, niste vi krivi, to je nešto s čim se Top blogeri rađaju.

Mislim niste vi loši, barem neki od vas, evo recimo Sarah be, ona je isto strastvena, ka da je iz Brštanova a ne purgerica, ili recimo Klocki, njoj su i dica šarena, ili besmislena Marta, bio bi čovik reka da je bezveznjača koja se uvik sa svima slaže kad ono unutra pravi mali vulkanić.

Eto naša bi se tu još poneko vrijedan pažnje, ali mogu faliti samo one koje se neće zaljubiti, znate kakve su žene, kazeš im da ima lipu frizuru, one bi se odma udale, iako ja sam jedan put reka jednoj da je smišna pa me opandrčila kišibranom.

U stvari htio sam pisat jedan post koji uporno neće da se napiše, pa sam eto svašta nadrobio.

Princeza uči engleski, i silno je zabavlja šta dida zna sve ka i tičerica, pa smo morali brojati, pogađati boje i znati kako se zove koje voće, i puno se smijali.





Post je objavljen 31.01.2024. u 21:27 sati.