Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Jedan laganini dan

Utorak bi mi trebao biti najopušteniji dan u godini, zahvaljujući već bivšem satničaru imam samo jedan sat, mijenjat će se to uskoro. Bio je informatičar, mlad i logično je nakon kratkog eksperimenta odabrao posao u drugom sektoru.

Ispalo je užasno. Malo sam si dopustio zaostatka s pravdanjem sati i zapisnicima, te upisivanjem sati dok sam bio na pretragama, rezultat je bio suludo izgubljeno prijepodne. Ah da, furamo se na pozitivu, nalazi su opet dobri.

Htio sam napraviti pauzu i opustiti se postom na blogu, imao sam previše ideja i okanio sam se ćorava posla. Što je najgore posvadio sam se s Jinom, obojica smo stari i namćorasti i više se ne mirimo nakon jedne minute.

Smirio sam se foto šetnjom, objavio nakon dugog vremena fotke na nachtfresser.blogspot.com, ipak ću tamo i ići i s karnevalom, ne filozofiraju s komentarima kao wordpress, napisao sam post samo da imam izgovor posjetiti druge blogere prije spavanja, tek malo prije toga sam konačno prebaciti wordpress dokument u teamse, inače je to posao bio od niti minute, al eto, sad imaju usavršene, nove...

Post je objavljen 30.01.2024. u 21:05 sati.