Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Igrokazi i ventili

Kaže kolega Tigi da sam gori sad kad ne pišem nego kad sam pisao.

Možda ima u tome nešto ljudi kad pišu imaju neki ispušni ventil.

Vrhovni komandant ne piše pa mu se stvorijo pritisak, i onda je da ne pukne mora reć da je ministar peder.

Šta moremo iz toga zaključit, osim da je vrhovni komandant kreten, moremo zaključit da je došlo vrime da i pederi misle da mogu učinit karijeru u adezeju, i da niti jedan peder koji drži do sebe ne bi glasa za vrhovnog komandanta.

Zanimljivo je kako se ni jedna od sijaset udruga koje se bave pederima nije javila i stala u obranu ministra, šta oće reć da udruge brane samo gejove sljedbenike šepavog masovnog ubojice, a za pederčine iz adezeja ih boli pička.

Otkad ne pišem u Vukovaru se odigrao igrokaz u režiji adezeja i stranke osuđenog ratnog zločinca, u kojem su huligani koje je adeze neki dan izvukao iz zatvora u Grčkoj, napali srpsku nejač, a sve kako bi se spriječila koalicija sa bivšim adezeovcima, i kako predstavnici stranke osuđenog ratnog zločinca ne bi ostali bez milijuna, koji im služe za osobne potrebe i širenje velikosrpske ideologije.

Bijo je igrokaz i u Zagrebu, di je bosančeros u ulozi trenutnog gradonačelnika, rekao odlučno možda da će raskinut neki ugovor i napravit smetlište u Resniku.

Obzirom da mi niste vjerovali kad sam pisao kako bosančeros i četrdeset jugoslovena nemaju pojma o ničemu i da je sva njihova šuplja priča laž, sad vam neću objašnjavat šta je kreten sad smislio, to ću kad počnem opet pisat, ako počnem.

Post je objavljen 22.01.2024. u 17:51 sati.