Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Senes bis pueri

Koliko god to muškarac jako želio, ne može postati žena.

Evo vidite mene višestruko odlikovanog top blogera u činu Niprije.

Trudio sam se i trudio, dok cijenjeni kolega Kupus nije rekao da bi se mogao pretvoriti u ipsilonku, što je i kao usputna ideja toliko zastrašujuće da sam bio prisiljen odustati.

Sasvim je izgledno da će narančasti trijumfalno postati ponovo precjednik Amerike.

Amerikanci će izabrati, oni što god ko o tome mislio najbolje znaju, ali što se nas Europljana tiče mi smo to i zaslužili, kao što smo zaslužili da nas narančasti odjebe i kaže branite se sami.

Kako se bilo kurčit onoj Nemačkoj babuskari, trajno oštećenoj životom u komunizmu, i onoj žrtvi pedofilije u Vrancuskoj, kao i ostalim debilima koji su vladali Europama,.

Lako se idiotima bilo kurčit, trgovati s Rusima i Kinezima, vikat welcome refugies, laprdati o pravima muškaraca koji jako žele biti žene, i ostalim idiotarijama, dok su znali da će ih kad bude frka Ameri branit.

Evo i kod nas se dogodilo masovno prosvjetljenje, pa su baš svi najednom za uvođenje obaveznog vojnog roka, osim ipsilonke naravno, te jedne nacionalne manjine i obožavatelja nepostojeće države.

A ne tako davno, sjetiti ćete se zapjenjenih diskusija, sumanutih majki koje ne daju svoju mladunčad, i onih koji su tvrdili da su Ameri i Nato krivi za sve.

A mogli su jednostavno pustiti da Rusi okupiraju Ukrajinu i ostalo što žele.

U stvari bilo bi najbolje da svak okupira ono šta želi, pa da niko ne mora ić u vojsku, nego da i dalje u miru raspravljamo o pravima pedera i lezbi, i njegujemo tanane emocije prema socijalizmu.

Kako ide ono o tuđem kurcu i gloginjama

Post je objavljen 21.01.2024. u 10:21 sati.