Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

Subotarenje ...

Hello ekipa ...

evo subota ujutro... divote ...

Jucer sma pospremila i poribala cijeli stan, usla u K. sobu i sve igracke poslozila i napravila reda, pobacala gluposti i pokidotine ... i danas je sve lijepo i cisto i uredno i na svome mjestu ! Tako da sma mogla duze spavati i mogla sam sjest pojest dorucak i popit kavu ! Citati malo vase postove!

Znate sta jedem za dorucak? Kruh sa maslacom i pekmezom od kajsija (domacim) ... znaci ... ne sjecam se kada sam zadnji puta to jela. Niti kada sam ovdje pronasla kruh na koji se to moze namazati da bude onako kao nekada. Ali nasli smo neki novi u Kauflandu koji je kao onaj nas na koji smo doma navikli! Znaci kruh je bomba ! I onda jos ako je topal ... pa namazes pekmeza ... pa covjece nisam to jela stoljecima iako taj pekmez stoji u ostavi oko 3 godine ... nikad mi se nije jeo. Sad me nesto uhvatilo!

Danas uzivanje. Htjela sam u teretanu ... ali mi se nekako neda ipak ne znam zasto . Malo sam lijena ... ne znam. Cijeli tjedan sam bila nabrijana ali onda se dogodila uzasna upala misica i onda sam u bolovima .. ali trebala bih makar na bicikl i na traku. JOs me pms pere .. pa malo jedem sta ne treba ! Uhhhh uglavnom ... mozda i odem do kraja dana .. niakd se ne zna!

Dobila sam dvije odbijenice za posao ... od KiKa i od Engbersa ... i onako .. razmisljam si kako te ruskinje rade u Kiku a ja ne mogu ... nekako mi nije jasno ali oke ... tjesim se d aje to zbog mojih radnih sati koje trebam .. pa kao ne moze tako moram biti fleksibilnija ... ali malo me pocelo prat da necu naci posao kakav trazim... da cu se mozda morat zadovoljit ipak nekim ciscenjem ... i nisam bas happy zbog toga ali ako se mora mora se sta da radim.

Nemam nista konkretno pametno za pisati danas ... jos citam knjigu i svida mi se jako ... voljela bih da pise samo o MS-u ali nije bas tako ima i drugih bolesti isto ali .. u globalu svima nam je isti pocetak .. da sutimo i branim o druge bez razloga ... brinemo kako ce se rugi osjecati i sto ce misliti i to samo zato sto nekoga ne zelimo uvrijediti. Ako na vrijeme saznas i shvatis moze se na tome raditi .. ako shvatis kad je prekasno nema spasa bas.

Samo sam vas htjela pozz sve i reci da sam ziva i da zapravo uzivam u globalu bas nekako !!

Zelim vam lijep vikend ...

pisem brzo ..

Post je objavljen 20.01.2024. u 10:45 sati.