Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Zašto sam počeo pisati blog

Kao što vidite tu sa strane ovaj blog sam počeo pisati 2005., a ako malo bolje pogledate vidjet ćete da se ovaj blog zove supatnik cvaj, što znači da je bio i supatnik ajnc prije ovoga, kad sam toga počeo pisati ne sjećam se točno ali svakako spadam među prvoborce bloghaera, obzirom da sam piskarao još dok su eminentni blogeri i poneki administrator, mislili da se to jede.

Ako još jednom pogledate sa strane vidjet čete da sam prestao pisati negdje 2007. Kad sam se prebacio na fejspuk.

U tom prvom navratu na blogu je stvarno bilo bolje, što oni koji uobičajeno tvrde da je bilo bolje, baš i nemaju pravo konstatirati, jer nisu imali pojma da blog uopće postoji.

Toliko se toga objavljivalo da to niko nije bio u stanju pratiti, pa su se stvarale grupe ljudi koji su pratili jedni druge i međusobno komunicirali, doduše puno više mailovima nego na blogu, nekako smo tada više vjerovali jedni drugima, a i na blogu je bilo kudikamo manje kretena, oni su došli kasnije.

Na blog sam se vratio ja mislim negdje 2013. ne sjećam se koji je bio neposredan povod, inače se iz tog vremena ne sjećam previše toga, tih dana sam iako neutralan promatrač to nikada ne bi rekao bio na rubu, izmučen napadajima panike i kliničkom depresijom i ko zna čime još.

Ali to je neka druga priča.

Post je objavljen 12.01.2024. u 06:41 sati.