Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

Moze li se ugoditi covjeku??

Pozdrav dragi ljudi!

Sve najbolje vam zelim u ovoj novoj 2024. godinici ! Nadam se da ce vam biti ugodna i mirna, zdrava i produktivna!

Evo mene natrag u Dojclandu!

Pazi sad, prekjucer smo se vratili a jucer sam plakala cijeli dan! Je li realno?

Kad sam odlazila U Hr nisam bila presretna .. imala sam ovdje svoje stvari zivot obaveze i bilo mi je skroz super tu. Onda sam otisla, tamo prozivjela kalvariju osjecaja i suza i placa napada panike i svega ... i smirilo se rjesila sam. Nekako sam jedva cekala da D. dode ali bilo je lijepo i prije nego je dosao, kad je dosao bilo je jos ljepse. Odnosi sa svima su bili predivni. Pogotovo s mojom Mamom. SVe je nekako bilo bas bas lijepo i skladno i to ne prijetvorno i fejkerski nego iskreno. Smijali smo se i smijali i zajedno docekali NOvu doma uz 2 boce sampanjca na nas 3!! Pricali smo i uzivali ... ima toliko toga sto smo jos htjeli napraviti ali uvijek je kratko vrijeme kad smo tamo i nekako prebrzo prode pa nismo dosta toga ali opet jesmo puno !

Vidjeli smo sve drage ljude koje smo trebali, nismo koje nismo stigli jbg. Bili smo bolesni, a onda su se i drugi krenuli razboljevat ... tako da neke smo na zalost preskocili ali sto je tu je !

I tako sam se bas navikla opet biti u Hr samo sa Njemackim parama ... eh jbg!

Mojoj malenoj kornjaci je nedostajala kuca jako... realno njoj je ovo kuca kao sto je meni kuca dolje! I njoj je bilo predivno tamo i bake i striko i svasta nesto sta pozeli stvore joj .. ali zafalila joj je kuca ! I razumijem .. i meni je falila ova kuca a sad mi fali ona !

Sada tek kad sam rijesila te neke odnose i kad sam na glas rekla da ne volim dolaziti u Hrvatsku i kad me nije nitko osudio ... sad se promjenilo sve !

Sad zbilja zelim u Hrv i lijepo mi je tamo ... zamisli!

Je li to normalno ?? Ja sama sebi zvucim nedojebano kak se kaze jel ... sa svojim promjenama, malo bi malo nebi .. malo mi se svida malo ne ... ali nekako sad stvarno se osjecam kao da je sve oke tamo i da mi je jako jako ugodno !

Znam samo da je i njima svima bilo jako ugodno s nama ... i da ove godine ocekujem da nas posjete svi ! Ali kad dode malo ljepse vrijeme. Necu napraviti opet pogresku i bilo koga prvi puta ovdje pozvat po zimi kad je odurno i sivo ... ima da dodu na ljeto ili proljece da se zaljube u ovo zelenilo koje sam i ja vec iskreno zaboravila kako izgleda .. ali nadam se da cu se uskoro podsjetiti!!

U Hr nam je skoro svaki dan bio suncan ... bilo je toplo i prelijepo .. nije licilo na zimu nikako ... danas ima je pao snijeg. Jbg!

Tako da eto jucer sam se isplakala jer mi fale .. danas sam krenula snazno dalje ... i ne mislim na tugu nego da ce doci i da cemo opet dijeliti neke lijepe trenutke skupa !!

Saljem mailove za razgovor sa zenom u AfA .. i s likom za Lebenslauf .. i dqa nadem neki privremeni Teilzeit poao do 31.7. to bi bilo idealno. Moram reci da mi je njemacki zakrzljao skroooz dok sam bila dolje ali navodno bi se to trebalo brzo povratiti ... nije zaboravljen samo negdje zaturen u glavi!
Tako da bih neki posao gdje ce se i pricati ... a ne samo samostalno raditi ... pa da nesto jos novo i naucim !

U osmom mjesecu bismo trebali za Hr opet .. a do tad cekam goste hahah ... i cekamo da se rodi necak ! To je novost bila .. i eto .. to nas sad veseli!

U devetom mjesecu krece Ausbildung - jos ne znam koji tocno ali da ... krece haha !

Kako ste mi vi ?
Imate li i vi ovako promjene raspolozenja kao ja ?

Pisem brzo ...

btw ovo je bio Prvi u 2024. !!


Post je objavljen 08.01.2024. u 10:05 sati.