Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Nemirni duhovi

Princeza me jučer nazvala taman kad sam bio ispred lifta, i naravno počela pričate prije nego li se pojavila slika na video pozivu.
Dok je ekran bio još zamrznut izreferirala je kako je ona bila u gradu, i jela ćevape.

Klinci su na Jahorini na snijegu, sanjkaju se valjaju po snijegu, princezi su morali i skije iznajmiti jer je ona velika, vidika je da zna skijati i vratila se sanjkama.

Jako su uzbuđeni i jedva čekaju kad će opet na snijeg jer će i dida i Kaka ić s njima pa će vidit šta sve oni znaju.

Moj prijatelj Mustafa je došao u Hrvatsku, prijavio se, zatražio azil, zaposlio se, upisao djecu u školu, iznajmio kuću i normalno bez ikakvih smetnji živi u Hrvatskoj sad će biti jedanaest godina.

Mustafina djeca su završila škole i rade, najmanji sin je u srednjoj, a najstariji završava medicinu.

Ja sam Mustafi pomogao da položi Hrvatski i zatraži stalni boravak, njegovi sinovi su podnijeli zahtjeve za Hrvatsko državljanstvo.

Zašto sve to pišem, zato da se zna da se može i tako, da se moglo sve ovo vrijeme u proteklih deset godina otkada je Mustafa došao.

Zato se radi Mustafe i svih ostalih koji su došli i koji poštuju zakone i propise, koji poštuju nas i izuzetno cijene kada mi poštujemo njih, treba ove koji dolaze po šumama i gorama, koje koje kakav ološ šverca unaokolo, i pri tom ubija ljude po cestama, spriječiti i onemogućiti na sve moguće načine.

Jer idioti u našim redovima neće se uputiti u šume i gore, obračunavati se s ovima koje nedepilirane skojevke zdušno pozivaju, idioti će se krenuti obračunavati s Mustafom i njegovom djecom, koja se neke druge domovine osim Hrvatske gotovo i ne sjećaju.

Eto zato me užasavaju Ida Prester, pater Tvrtko, i kojekakve liberalne i anarhističke budaletine, naime pravila i zakoni postoje da bi zaštitili Mustafu koji ih poštuje, a vi koji bi ih ukidali zaslužili bi da vas nestašne skupine šetača po šumama i gorama grupno siluju, ili zgaze đipom punim migranata kojeg bi vozio neki mrzitelj svega progresivnog jer ni oni ne vole pravila jednako kao ni vi.

Isti ste vi priglupi neinteligentni nemirni duhovi.



Post je objavljen 06.01.2024. u 11:35 sati.