Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Nit je kupus nit su Sun cuovi

Poznata hrvatska mislilica, Ida Prester inače voditeljka na novogodišnjem nastupu blijede kopije Rokera s Moravu u Zagrebu je osupnuta negativnim komentarima vezanim uz preplanule dečke sa i bez turbana iz prvih redova do pozornice.

Ne može čovjek ne požaliti što je Ida bila na privremenom radu u Srbiji kad su se širom šora po enternetu širili mrzilački komentari prema Hercegovcima, moliteljima, braniteljima, svima koji slušaju Thompsona, vjernicima, i onima koji ne vjeruju da Steva koji to jako želi može postati Eva.

Da je Ida onomad digla svoj glas, možda bi i mnogi kreteni na bloghaeru utihnuli.

Ako ste mislili da ću se referirati na problematiku koju obrađuju kupus i Annaboni, potpuno ste u krivu, ja samo oću da me blogica meti na naslovnicu kad je već natakarila njih dvoje.


Inače ja podržavam ove migrante koji dolazu raditi, za razliku od neradnika kojih su horde pregazile Europu.

Ja mislim da bi Nepalce i Filipince tribalo odma uvrstiti u manjinsku kvotu u saboru, i to proporcijonalno.

Mogli bi recimo smanjit broj zastupnika srbijanske manjine ili ukinit Kajtazija, ili nekog drugog džabalebaroša, i dat mista u saboru predstavnicima HSN a, odnosno Hrvatske stranke Nepalaca, ili Filipinske demokratske zajednice.

U svakom slučaju bi trebalo povest računa o integraciji i svakom Nepalcu i Filipincu snimiti mix, ono red Thompsona, red Miše, red Zlatnih dukata, red Gazdi, red Škore i red Grdovića.

Da ne bi na nekom budućem dočeku kad Ida bude vodila koncert Fahrete Jahić onako u zanosu odlučili osnovati neku SAO Nepaliju.

Post je objavljen 02.01.2024. u 19:47 sati.