Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Crvene mudante nositi ću ja

Obukli smo za doček crvene mudante.

Neko je reka da donosu pare, pa nismo ništa pripustili slučaju, ipak su pare u pitanju.

Inače nova godina je do sada dobra, jedino smo morali ić sredit apartman jer su nam gosti ošli a novi dolazu sutra pa za svaki slučaj dok crvene mudante ne proradu moremo zarađivat od najma.

Kod nas je bilo dosta mirno, ali u prijateljskoj i nesvrstanoj Nemačkoj, Niskozemskoj i drugim kolijevkama demokracije i liberalne misli, kolege multikulti migranti su napravili gomilu nereda dajuć doprinos novoj europskoj kulturi koja se u ime sekularizma i gej friendly ideologije, odriče kršćanskih korijena.

Baš me veseli taj nadolazeći model suživota naših liberala i naših preplanulih inženjera i doktora, je može čovik ne reći da zaslužuju jedni druge.

Kažu da su u Zagrebu na sve strane udarale cajke, što reći nego da se Zagreb i cajke napokon vole javno, na trgu je nastupala loša inačica Rokera s Moravu
A unaokolo pregršt cajki.

Nije to nikakvo veliko iznenađenje, stanovnici Zagreba i okoline jednostavno vole taj melos, i to je tako odavno, samo su se prije stidjeli toga, a sada su napokon došli na svoje.

Za očekivati je da uskoro u jeku slavlja počnu napadati policiju vatrogasce liječnike, kao u Berlinu, ili palit aute i pljačkat dućane ka u Rotterdamu.

A onda će Zlatko Hasanbegović postati predsjednik.

Post je objavljen 01.01.2024. u 20:36 sati.