Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

29.12.2023.

Hello ekipa ..

Evo ipak sam dosla ranije nego sam planirala ... ali kad sam sama doma ond ami nekako bas nedostaje ovaj svijet i tipkanje.

Nisam jos citala vase postove ali kad ovo zavrsim onda budem !
Vidim da je svima nekako lijepo zapravo i da uzivate u ovim izrazito visokim temperaturama i suncu bas kao i ja !!

Jucer sam osvijestila daa uskoro idemo natrag doma .. i onda sam shvatila da ono sto mi se cinilo kao ooo fuck 2 mjeseca sam dolje se pretvorilo u ajmee kako je brzo proslo sve !!

Svasta se izdogadalo u ova dva mjeseca ali ono sto je meni najdraze je to d aje sve nekako proteklo u harmoniji .. i miru ... vise manje! Mislim da nebi blagdani bili blagdani da nije bila i neka trzavica ali jbg .. proci ce i to sta da se radi ... ne mogu ja misliti i za druge, rekla sam da to necu raditi .. tako da meni je lijepo.

Jucer je K. bila na sisanju ... vratili smo siskice i ona je presretna .. siskice nekako joj pojacavaju taj njen karakter i meni je predivno kad ju vidim s tim siskicama ... kosa je morala ostat ipak malo duza nego inace jer smo u fazi da zeli biti Elza. Dobila je puno bebica i tih girly poklona i obozava sve i bas se lijepo igra. Imali smo i jedan dan gdje je bila skroz luda i totalno neko drugo dijete ali oke ... i to smo rijesili!

Kupila sam si 3 knjige i jos se moram zaletiti po barem dvije .. svakako planiram sljedecu godinu malo drugaciji zivot pa ce onda biti vremena za knjige! Vrijeme je da mijenjam neke stvari dok je jos na vrijeme.

Jucer sam osvijestila da uskoro se vracamo i da cu morati pronaci neki posao i slati papire za Ausbildunge ... i ne strasi me nego me veseli ... odmorila sam dovoljno sada iako smo vecinu vremena bili bolesni ... ali i to je nekakav odmor.

Cim je K. prestala sorat temperatura bilo je lakse .. tako da je oke .. 2 tjedna cistog odmora.

Bili smo neki dan na klizanju. Njeno prvo klizanje u zivotu i rasturila je ... ovdje imaju nekakve pingvine koji su za malenu djecu kao pomoc da mogu sami klizati iako jos ne znaju. Ona je to uhvatila i picila sama i padala i ustajala se i bila bas koncentrirana i bas se uzivila i bila je na kraju jako sretna a i umorna .. milina! I nama bi dobrodosao pingvin jer nismo jako dugo bili na ledu ali uspjeli smo se odrzavati bez padanja .. ja ponosna na svih troje.

Ceka nas jos docek Nove ... i to smo se ipak odlucili ostati dome ili otici do Trga familijarno ... i tako provesti ulazak u Novu.
Nekako osjecam da mi to bas treba i da ce mi tako biti najugodnije .. tako da se veselim !

Neki dan sam procitala na nekoj drustvenoj mrezi kao veselite li se jos biranju haljine i sminke za docek ... ili ste ostarili ?

Ne mislim da sam ostarila ako mi to trenutno nije veselje. Smatram da svako vrijeme ima svoje ... i tako mene trenutacno veseli vidjeti srecu na licu svoje male vile kad otvaramo djecji sampanjac za nazdravljanje ili kad gleda susjede kako pucaju vatromet ... njoj je to sreca a meni je Ona sreca!

Ne kazem da nekad kasnije opet nece doci vrijeme veselja zbog pripreme haljine i sminke za docek vani .. ali sad me ovo iznimno veseli i smiruje !

Kako vi stojite sa proslavama ili sa novogodisnjim odlukama ? imate li neke ili barem neki cilj prema kojem zelite ici sljedece godine ?

Pisem brzo ...



Post je objavljen 29.12.2023. u 10:06 sati.