Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

26.12.2023.

Hello ljudi !!
Kako ste ?? Kako prolaze ovi familijarni dani ?! Dani prepunjenih stolova i stomaka ?!

Ja sam evo prezivjela 3. Dan hrane ... i realno sam jako ponosna na sebe i samokontrolu!
Sve je fino ... sve je top!

Bili smo na rucku za Badnjak na fišu i perkeltu i ajme kako sam uzivala!! Ne znam kada sam zadnji puta toliko uzivala u hrani! Dimljena paprika gdje osjetis sve svaku notu koju trebas ... i riba predivna! Znaci ... ja sam zadnja sjedila i jela i mislili su da se mucim s ribom i kostima ali ja sam samo uzivala! I ja volim kuhanu ribu jesti prstima i traziti kosti i onda da mi prsti tri dana mirisu na ribu .. pa neprocjenjivo. Nikada do sad nisam uzivala ni u jednom jelu kao neki dan!

Jucer mamin rucak - predivnooo, puretina i domaci mlinci
Danas Sveki rucak - njamač, jaretina i onaj predivni krumpir iz pecnice!

Predivno!!

Osim toga 3 dana smo svi skupa ... i muzeva strana obitelji i moja .. i lijepo je! Nekakav sklad koji do sada nismo imali!
Bas sam zapravo sretna!!

K. Se razbolila taman prije Bozica, mislili smo da je skupipa koronu od D. Ali na kraju je gnojna angina bila u pitanju ...

Dezurna ambulanta u Domu zdravlja, jako jako jako nadrkana i neugodna pedijatrica, najgori pregled u njenom zivotu ... i dobije antibiotik koji moram nadoplatiti. Taj antibiotik ja nebih mogla progutati a ni D. Koliko je uzasan i gorak i uzaasan okus.
Savjetovala sam se sa jednom.pedijatricom kaze ako dodes u bolnicu mi cemo ju stabit u dnevnu bolnicu i mora dolazit na inekcije... ali odi trazi drugi antibiotik ako od ovoga povraca!

Moja mama je isla traziti drugi, ova je ponovno bila nadrkana i odvratna krava koja je rekla d ona ne moze znati koji je antibiotik fin a koji odvratan i da gdje bi ona dosla kad bi na to mislila ..... pedijatrica!
Dobili smo drugi koji se, gle cuda, ne mora nadoplatiti!!! Cim sam izasla iz ljekarne probala sam ga i okus zvake mi je izazvao osmjeh!! Znala sam da je to sad to i da ce K. Brzo biti bolje. I dalje ne shvacam zasto to radr djeci? Tko proizvodi uopce tako odurne siruoe za djecu?+

Em su bolesni em im je tesko, K. Uvijek roka 40 temp ... i maleni su i onda im apicis jos najodurniji sirup ikada! Zasto ovdje tako prema djeci?!

Ide na bolje.... jede i nema temp. Ja happy !!

I tako smo u poklonima 2 dana vec i svi skupa!

Eto jedan kratki samo o Bozicu a sljedeci cemo za kraj ove godine malo o postignucima i zahvala i osjecajima !!

Nadam se da ste svi dobro i zelim vam sve najljepse !!

Pisem brzo ...

Post je objavljen 26.12.2023. u 22:07 sati.