Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ipak Iran

Samocenzura izuzetno dobro funkcionira. Imam postove o izbacivanju golih robovskih guzica iz udžbenika u Floridi, Wildersu i marokanskoj kokainskoj mafiji koja vlada Nizozemskom, pogibiji na frontu ukrajinskog ratnog heroja, potpredsjednika tamošnje šahovske federacije s kojim dijelim 16 zajedničkih fejs prijatelja i početak jedne neizravne principijelne polemike, zbog svog mira, jer što pjevaju “Paraf”, “to što želim reći teško može proći”, ali ponukan jednim jutros pročitanim postom osobe koju smatram pozitivnom, ovo neću preskočiti.

Iran je zemlja izuzetne civilizacije i kulture, i to nije uobičajena fraza turističkih vodiča, uostalom Zarathustra je “stariji” od svih povijesnih religijskih proroka, zemlja izgrađenog građanskog društva, koje je evo sad više desetljeća u dubokoj ilegali.

Usudio bih se reći da Iranom vlada najgori mogući režim. Prema podacima međunarodnih organizacija od početka godine je u Iranu pogubljeno preko 700 uglavnom mladih ljudi, većinom djevojaka i većinom od ruke takozvanih ćudorednih policija, čiji pripadnici, uglavnom mladi mlatomudani ili patroliraju ulicama ili u većim gradovima čekaju na ulazima metroa i izdvajaju i odvode “na obradu” opet uglavnom neprikladno odjevene i našminkane.

To je nama teokracija dala, a demokratski Zapad licemjerno šuti, jer Iran je atomska sila, strateški važna poput Turske i miran je taj Zapad, jer Saudijska Arabija za njih obavlja posao, rušeći rakete lansirane iz redova iranskih podanika na Izrael. Sva sreća da su Arapi “jedinstveni” kao uvijek u povijesti.

Vi i dalje budite tolerantni prema onima koji zbilja “još nikog ne ugrožavaju”.

p.s.

Pogubljenja se uglavnom događaju kad su oči demokratskog svijeta fokusirane na druga svjetska žarišta.

Post je objavljen 29.11.2023. u 08:28 sati.