Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Jadi mladih Verterova

Dica su otišla, uvik kada otiđu sve djeluje pusto, i čovjeku treba neko vrijeme da se privikne na tu pustoš koja nastupi.

Kad su njih dvoje ovdje tišina je samo kada spavaju, srećom pa spavaju uglavnom u isto vrijeme.

Dječak nekako više voli svoga didu, a princeza je beskrajno odana svojoj Kaki, toliko da i ženama po dućanima objašnjava kako je nju tako lijepo sredila njena Kaka.

Vidim da je veliki jugoslovenski pisac, kojeg objavljuju yutel, velikosrpsko glasilo financirano iz proračuna, eminentni portali kao mlada Bosna i slični, napisao valjda još jednu knjigu o Hajduku, lik je stvarno vrh, plagirao je skupa mit jaranen cijeli vlastiti život, skupina oružnih luzera, iz kategorije bezličnih napušenih bezveznjaka, koji se trude barem u jednom trenutku prestati biti autsajderima.

Tako je i kod nas na blogu, gomila netalentiranih mediokriteta, koji bi barem u jednom trenutku željeli biti zvijezde, makar u ovoj prašnjavoj zbirki ocvalih ljepotica i impotentnih jebača.

Paradoks je kad se ti bezveznjaci, vječiti autsajderi kako na blogu tako i u privatnom životu, prenemažu konstatirajući kako je nekad prije bilo bolje ko da je to u najmanju ruku bila njihova zasluga.

Kao da je blog ovako šugav zbog nekih mračnih sila, a ne zbog antitalenata koji ovdje pokušavaju utopit usamljenost.

Inače prava istina o blogu je da je uvijek bio ovakav, gomila bezveznjaka, s ponekom zvijezdom koja bi tu i tamo zasjala, vrlo vrlo slično onom drugom stvarnom životu.




Post je objavljen 24.11.2023. u 22:49 sati.