Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Deleted

Zadnje vrijeme moram sve pisati najprije u wordu, pa se pri kopipejstanju događaju neugodna ispadanja, tako sam jutros primjetio da u postu nema Dinaje, a tek malo prije da nedostaje i izuzetna Odsutnost matične ploče.

To ću iskoristiti za objasniti što nekih zbilja posebnih u pregledu nema. Vrlo brzo sam shvatio da od naslovnice vajde nema i vodio svoju internu listu. Te liste sam bacio na papir i na njemu je stotinjak blogera. Eliminirao sam i one koje sam označavao kao najbolje u određeno vrijeme, a danas se više ne sjećam sadržaja blogova. To su redom Deleted, Non se, Lutak, Komplex, Zero, Tox fox i tinejdžerske zvijezde blizanke Paste without her Copy te Spidernet, te njegova mama isto blogerica moja kolegica Just4me, nije pisala o školstvu koliko se sjećam, a ne sjećam se baš. Volio bih bilo što doznati o svima osim just4me, nju imam na fejsu gdje se sporadično pojavi. za Tramtinčicu sam isto trebao naći mjesto, kao i Windfuckersister, te s kojima sam blizak na drugim platformama sam uglavnom pozaboravljao, kao i svoje Riječanke. Najzanimljiviji je slučaj sa sindikalnom kolegicom s kojom sam bio i na ulici bio izuzetno uspješan u skupljanju potpisa u jednoj akciji koju je uspješno inicirao naš sindikat, međutim tek drugovanjem sa Sijedim iz Zagreba sam saznao da je ona poznata blog pjesnikinja.

Većina blogera koja ode jednostavno ugasi blog i drugi uzmu njihove nickove, to se recimo dogodilo mojoj heroini Sandri. Iz radoznalosti sam pogledao kod Deleted, mislim da se potpisivala kao Izbrisani svijet, kod nje zbilja sve prazno, uredno obrisano, tko zna, možda se i vrati, kao što Plaćenik u komentaru napisa, s jednog puta se ne vraća...

Post je objavljen 24.11.2023. u 19:39 sati.