Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fragmenti2

Marketing

Healer





Kad sam ja bila klinka... ali baš, baš klinka, jer se moja ljubav prema glazbi rodila baš, baš jako rano, onda sam neko vrijeme bila strašno nesretna što niti jedna pjesma ne nosi moje ime. Sve neke Ane, Marijane i Ivane, ali niti jedna Vesna. Doduše, bila je jedna od 'Srebrnih krila', ali ta je bila za baš, baš klinke... a ja sam htjela imati, kao i sve one Ane, Marijane i Ivane, nekakvu romantičnu, ljubavnu s kojom će me jednom netko osvajati ispod rascvjetanog balkona.





Trajala je ta moja nesreća nekakvih duugih, klinkastih, godinu, dvije pa onda me skroz napustila, a pjevanje pod prozorom poslije i strašno na živce išlo.
A kad je godinama poslije 'Hladno pivo' otpjevalo pjesmu 'Pitala si me', ja sam samo kimnula glavom i rekla svim Anama, Marijanama i Ivanama - Eto vam sad!





I onda prije nekoliko dana vidim da je Ripper snimio... ne jednu pjesmu s mojim imenom, nego se cijeli album zove 'Vesna'.
Pa kad se nisam zarolala od smijeha :))
Ne znam koja je priča iza tog albuma. Možda je negdje i ispričana samo je ja nisam vidjela, ali bez obzira kakva je, i što ona znači autoru, mene je eto, baš, baš zabavilo. Nasmijalo. A tko mene uspije baš, baš nasmijati, onda od mene ima veliki plus, ma o čemu se radilo. Pa ga je tako i Ripper dobio, iako ja s njegovom glazbom, točnije - s njegovim vokalom, inače i nisam baš na 'ti'.






Al' zato je mladi Dino takav slatkiš... :)
Imati ovakvog izvođača, a uvoziti kojekakve hajke-cajke i njima puniti arene i uši nekih novih klinaca... strašno je to.

Ha... kakva energija!gitara













Post je objavljen 12.11.2023. u 10:37 sati.