Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DAVORIN CVEK IZ DVD-a GORNJI KNEGINEC JE VATROGASAC GODINE

ROVINJ

Sinoć su dodjelom godišnjih turističkih nagrada najboljima u turizmu u Rovinju završeni dvodnevni Dani hrvatskog turizma.

320

Destinacijom-šampionom hrvatskog turizma za ovu godinu proglašen je Dubrovnik, a među brojnim nagradama dodijeljene su i one za najbolje djelatnike "Čovjek ključ uspjeha u turizmu". Dobilo ih je 19 djelatnika, među njima i jedan iz Varaždinske županije, a to je kneginečki vatrogasac Davorin Cvek, -Čestitamo na osvojenom prvom mjestu u kategoriji "Čovjek ključ uspjeha u turizmu - vatrogasac godine" na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma, tradicionalnom susretu turističkih djelatnika te svih sudionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije.

Davorina ja za prestižnu nagradu kandidirala Turistička zajednica Varaždinski bregi, objavljeno je na Facebooku.Davorin Cvek u ovom je plemenitom zvanju već više od trideset godina.-Važnost vatrogastva i aktivnosti vatrogasaca u prevenciji i očuvanju ljudskih života, imovine te prirodnih, kulturnih, povijesnih ljepota neke destinacije je neprocjenjiva. Destinaciju čine posebnom njezine atrakcije, resursi, sadržaji. No, izvanrednom ju čine ljudi. Tako da ovu nagradu posvećujemo svim vatrogascima koji čuvaju naše Varaždinske brege – poručili su iz TZ Varaždinski bregi.…. aktualno.hr

Post je objavljen 11.11.2023. u 12:00 sati.