Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

1982 drugi dio

U avionu naravno smo dobili i deke i male jastuke kako bi mogli spavati dio puta ali većina nas nije od uzbuđenja mogla ni oko sklopiti, jedva smo dočekali da sletimo na čvrsto tlo. Naravno svi smo bili zadovoljni osobljem i nadali smo se da ćemo sa istom ekipom nakon provedenog vremena u Manili vraćati se nazad.
Dočekao nas je otvoreni mini autobus (nema stakla), a iza nas bio je slijedeći sa našom prtljagom, kada je Brunin otac sredio sve za ulazak, vratio nam je putovnice (tada pasoše) i krenuli smo put smještaja koji nije bio jako daleko udaljen od aerodroma na koji smo sletjeli. U hotelu je bio i bazen , a naviše mi se svidjela košara sa raznim voćem koja nas je dočekala u sobi za dobrodošlicu. Brunin otac je cijeloj skupini rekao da ćemo se za ručkom dogovoriti o detaljima za otprilike dva sata, s tim da je naglasio da vodu iz pipe ne smijemo piti, nego možemo pozvati poslugu hotela da nam dostave nekoliko litara flaširane vode. Naravno neki su pitali dali se smijemo tuširati jer smo to jedva čekali, da osjetimo mlaz tople vode, nakon puta od 24 sata. Naravno ja sam malo prilegla i čim je glava osjetila jastuk utonula sam u san. (to se dešava i dan danas)

Tokom putovanja avionom majka mi je davala mokru gazu da se malo „pofriškam”. Mama se je sredila i sva mirisna probudila me da se ja sredim i da krenemo na ručak.
Svi smo bili svjesni da njihova hrana nije poput naše ali potrudili su se da nam pripreme ukusnu finu hranu koja odgovara tropskoj klimi. Tek kada sam pojela finu juhu osjetila sam umor, jedva sam čekala da se vratim u sobu i legnem. Tokom ručka dogovorili smo se za slijedeći dan i naravno svi siti otišli u sobe na odmor od dugog puta.
Prije no što sam legla u krevet na zidu sam primijetila malog guštera – Mama dođi vidi ovo na zidu molim te. - To ti je ovdje kućni ljubimac susretat ćemo ih ovdje stalno dok boravimo tu, a ima još jako puno zanimljivoga vidjet ćeš idemo spavati jer sutra nam je cijeli dan pun zanimljivih događanja vidjet ćeš.

(nastavak slijedi)

Post je objavljen 05.11.2023. u 16:33 sati.