Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

02.11.2023. Dan deseti ...

Hello ekipa ..

evo upravo sam postom primila sluzbeno B2 certifikat!!
Sretna saam ... i opet ima tu nekih brojcica koje mi se ne svidaju hhaha ali kao sto ste i napisali sve se to brusi s vremenom! I bit ce bolje, znam !

Danas smo D. i ja bili u Ikei ... gledali smo krevete za K. Imamo vec jedan koji zelimo ali htjela sam provjeriti i posteljine i jorgane i sve skupa ... i madrace. Mislim da je najgore kad ne zelis dat milijune novaca za madrac i onda ic birat. Svi koji nam se svidaju za njen krevet su naravno ekstra skupi ... ali uspjeli smo naci neke (u njen krevet idu dva) koji su jos cjenovno super prihvatljivi. Tako da sad sve imamo .. krevet i madrace, jorgan cemo kupiti sljedece godine mislim, za sad ima neke koje smo za goste kupili .. nisu neka ekstra kvaliteta al za prvu ruku bit ce odlicni !

I tamo kad udes ... pa ima li kraja. Ja samo parim oci na njihovim kuhinjama i onim izlozbenim slozenim sobama.. predivno. Uvijek sanjam o svojoj kuci u koju cu sve svoje imaginarne novce ulupat da mi bude bas onako udobno kako zelim ! Mozda jednog dana, nikad ne znas.

San mi je imati neku malenu kucicu na moru. I to Hrvatskom moru. I po ljetu i po zimi da sam tamo i samo da uzivam u tom predivnom moru, u toj svoj predivnoci. Mene to toliko privlaci. Svi mi prigovaraju i serendaju da sta cu na moru preko zime kad je sve prazno i tmurno ali mene to bas privlaci. Te mijene ... to kako totalno drugacije izgleda isti grad u razmaku od par mjeseci. Ja volim .. ja zelim !
I ne treba mi nesto ogromno ... maleno nesto samo eto da imam i da volim i da starim tamo. Mislim da te more nekako pomladuje. Ne znam ja to objasniti. Samo tako snazno u sebi osjecam da to bas bas zelim.
Tko zna mozda jednoga dana nekim cudom uspijem !!

Danas cijeli dan sam nekako na rubu. Nekako s bojazni razmisljam o odlasku u Osijek. jos tjedan i pol ... i letimo.

Nekako me strah tog leta samo zato sto se bojim da opet ne dode onaj napad anksiozni. Ne znam sto me prebaci ... ali da .. ni ne zelim misliti o tome a onda opet mislim da je mozda bolje da si rijesim u glavu prije poljetanja d ace sve biti oke i da ne dramim .. ionako u avionu uvijek malo pirka zrakic kao ... pa ono trebalo bi biti sve oke. Ne znam otkuda sve te brige. Trudim se ne misliti ali onda se uhavtim kako sam staln o na tom nekom rubu - misli mi se a ne smijem ... ne znam ni kako da objasnim. Jedva cekam Psihologinju!

I znate sta jos jedva cekam ?? Knjizare u Osijeku ! MIslim da cu sve novce tamo ostaviti ! Sve zelim citati sve !! Uredila sam si super kutak doma za citanje ... i sad malo vise se moram tome posvetiti.

Malo sam smanjila sa serijama na Netflixu i vijestima iz Gaze. Nekako koliko god smatram da trebamo znati i dijeliti shvatila sam da jako jako lose utjece na mene i da postajem sve nemirnija i anksioznija.

Sve u svemu jako lijep dan danas... i K. je dosla iz vrtica i sjela s nama za stol i ruckala ... inace ne voli s nama za stolom sjediti jede pred televizorom .. ali danas nas je pocastila svojim prisustvom i bas smo lijepo pricali i jeli ... i kad ju je D. doveo usla je u kucu sa " Mamicee, mamicee moja gdje si ?" ... ima li ista sllade i bolje od toga ??

Obecala sam joj peci palacinke sad kad se vrati s treninga ... sad je s tatom na trenkasu hahhahaahahahahah hjoooj ... moje malo cudo predivno !

Lijep je dan i imam feeling da je ponedjeljak! Nadam se da je i vama lijep dan ..

Pisem brzo ...

Post je objavljen 02.11.2023. u 16:41 sati.