Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/star-rose-bloger

Marketing

Albumi vremena

Nekad me tako osjećaji ponesu dok slike gledam, vratim se u vrijeme, srce leti i lovi na osjećaje a spremam na sigurno sve moje uspomene. Film se vrti, slike i videa idu pričaju razne priče mog života. Toliko svega, druženja.. sloge.. prijateljstva.. srca.. mira.. ljubavi.. nade.. poštovanja i povjerenja.. ma svega kao jedno slikali se i dijelili a tako sitnicama množili. Bilo je skromno ali dijelilo se komadić i sunca i neba kao i sve što treba. Bili smo ono što jesmo, rekla bih manje zahtjevni više jednostavni. Nije bilo bajno ali svakako bolje. Bilo je manje ali smo si bili više. I tako to vrijeme je bilo izvor neke starinske ali vrijedne ljepote i čari, za mene. Bogatstvo jedinstva, gledalo se u čovjeka puninom, ono što je, u svemu u kompletu. Vrijednost a ne vanjština. Mene sve slike vrate u dubinu djetinjstva, rasta, veličinu i puninu godina i svega proživljenog. Punoooooo ljudi, raznolikih ušetali, dijelili, ostali, prošli i oni neki otpali ali to sve s razlogom nisu svi za nastavak mog putovanja.. a oni koji nisu više sa mnom ostali su u srcu i imam ih u svojim slikama, zauvijek. Srce za njih.. Od skoka i pada to je život i svatko nosi neku borbu koja je dio njegovog puta koja ima svega ali tu stajem. Ne želim ulaziti u dubinu. Život i proživljeno je ono što me čini to što jesam a iz dijelova mene crpim teme. Tu sam svijet iza svijeta, daleko a blizu svojih riječi. Letim tamo gdje želim priječi. I skok je blag za blog post letim sad. Nekad letim, nekad padam ali ono nešto u sebi skladam lijepom se nadam. Ne želim ni o čemu već o ljepotama koje nas okružuju. Ono što je teško jača kroz riječ jer u svakom je i tač nježnosti i neki trag nije lako izreč. Plovi time u valovima, nosi ono što gura iz muke u daljine da odu sve gorčine vremena. Već ima pre više svega a i ne želim ništa što me na tu drugu stranu i ovdje vrača. Ima toliko o čemu pisati a meni je to odmor od sivila koje slušamo i svega što pritisak stvara, tu se opuštam, gradim i sebe jačam. Od boli i raznih teškoća ili bitki koje se vode, biram izvor slobode.. Tu sam u bestežinskom stanju, uz neku maštu, rimu i ono što nas poput snova vodi u neke daleke galaksije.. to je ovo naše unutarnje stvaranje kroz riječi. Neka se u mrežu samo biseri i ono rijetko lovi poezijom se glasno stoji. Tamo di ona postoji.

Povremeno se na nešto osvrnem ali to je to.. u strano nekad posrnem, a iz toga izvučem i opet nešto nekad naučim. Gledam sunce tražim cvijet uvijek ljepotu dana. Ono što je za dušu lijek. Biram let.. Tek ono što je ali svoja sam, volim fotografije, u njima i prošlost jedne povijesti, i sadašnjost trenutka. U blogo svijetu tek sam u uglu svog kutka, 6g. stara ali rastem iako još mala. Svaka me osoba obogati a u nečem svom pouku da. Ne otvaram neke teme teške već pišem o onom laganom što volim ja. A moglo bi se o svačem ali ne, to je za relax. Što me diže, ispunjava, veseli.. Blog zato postoji.. a njime i dijeli. Život ima svega a ja volim čokoladu raznoliku i slatkoću meda ubaciti pa nek bude svega.. Tek toliko jer ladice slika bude razna sjećanja u meni, uspomena dugih, raznih, crno bijelih i u boji kao i onih koji su usputni ili stalni uz tebe i dalje postoje. Ima tu razbacanih emocija i od onih koji se trenuci dana čine i boje. Razne su u čovjeku veličine. Biti u vremenu jači, koračati riječju a vidjeti skok dok pišem srce leti u galop. Volim vidjeti svoj korak sutra veći od jučer. I tako kroz tren mene čine sati, dani godine vrijedne u trajanju uspomene. Ono što jesam.. lete slike vjetrom nošene po moru a rečenice ti o meni njišu i novu osobu o nekoj lepršavoj pišu. Malo se
neke crtice gube u nastajanju, nitko opisati ne može fotografije i što se reći hoće. Ostaju osjećaji što u sve to kroče.



Post je objavljen 29.10.2023. u 21:29 sati.